WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit is het voorjaarshuis van stylist Liza Wassenaar

Het opbloeien van de natuur, dat is waar stylist Liza aan denkt bij voorjaar. Daarom past de ‘Earth’ stijl volgens haar goed bij een voorjaarshuis. Laat je inspireren door Liza’s moodboard vol natuurlijke materialen en tinten!

Fotografie: Stan Koolen | Styling: Liza Wassenaar

Natuurlijke materialen

Liza: ‘Bij Earth horen natuurlijke elementen zoals hout, klei en linnen en denk ik aan tinten als bruin, zand en terra. Maar ook marmer is onmisbaar voor deze stijl, omdat het een echt natuurproduct is. Ik heb bijvoorbeeld gekozen voor een prachtige schaal van Ferm Living die perfect bij deze stijl past.’ Zelf houdt Liza niet zo stevig vast aan één stijl in haar huis, maar ze voelt zich wel verbonden met de Earth stijl. ‘Ik houd heel erg van natuurlijke materialen en deze tinten. Het was fijn om dit interieur samen te stellen.’

Fotografie: Stan Koolen | Styling: Liza Wassenaar
Fotografie: Stan Koolen | Styling: Liza Wassenaar
Fotografie: Stan Koolen | Styling: Liza Wassenaar
Fotografie: Stan Koolen | Styling: Liza Wassenaar

Altijd mooi

Het fijne aan deze stijl is dat het niet alleen prachtig in de lente werkt, maar ook goed bij andere seizoenen past. Met een paar kleine aanpassingen heb je er zo een zomer- of winterhuis van gemaakt. ‘Het is heel neutraal en daarom niet echt tijdgebonden. Gebruik meer linnen in de zomer en gooi warme plaids over je bank in de winter.’  Dat is iets om over na te denken bij het samenstellen van een voorjaarshuis. Je moet er alle vier de seizoenen wonen!

Gouden tips

Liza heeft nog een gouden tip voor voorjaarshuis pinners: durf! ‘Durf te mixen. Mix bijvoorbeeld een juten kleed met een linnen bank en een houten tafel. Ga met materialen, kleuren en producten de mix in. En durf te herhalen. Als je de muur roze en de vloer beige doet, gebruik die kleuren dan ook in je accessoires. Daardoor trek je het interieur samen.’

Bekijk hier Liza’s voorjaarshuis op Pinterest. Zelf meedoen? Lees hier de spelregels en veelgestelde vragen. Veel pin-plezier!

nog meer: voorjaarshuis