Exclusief voor abonnees

Wat leuk dat je geabonneerd bent op vtwonen. Welkom! Abonnee zijn van vtwonen heeft heel veel voordelen. Een bedankje van ons, om te zeggen hoe we blij we zijn met al onze fans. We hopen je elke maand te inspireren met het laatste nieuws op trend- en lifestylegebied, handig tips & tricks en haalbare zelfmaakideeën van de vtwonen stylisten. Ook ontvang je de vtwonen voordat 'ie in de winkel ligt! Op zaterdagochtend, zo kun je het hele weekend heerlijk op de bank ploffen met het nieuwste nummer. Gemiddeld ben je als abonnee ook 10% goedkoper uit dan in de winkel en ontvang je flinke korting op onze specials. Fijn toch?

Lees je de vtwonen liever digitaal? Dat kan ook. Gratis zelfs! En neem je naast vtwonen nog een abonnement op een tweede tijdschrift van Sanoma of kies je voor 'onbeperkt digitaal lezen', dan ontvang je maar liefst 50% korting. Abonnees met twee of meer abonnementen op een hoofdtitel zonder einddatum krijgen zelfs een derde abonnement gratis.

Of dat alles is? Nee, natuurlijk niet. Elke maand maken we willekeurige abonnees blij met een cadeau uit de rubriek 'vtwonen loves...' Of je gewonnen hebt, vind je hier terug. En kom je ons bezoeken op de vt wonen&design beurs dan hebben we exclusief voor abonnees een leuk cadeautje voor je klaarliggen.

Veel leesplezier!