vtwonen

6 redenen om te kiezen voor een Novilon vloer

Hoera! De unieke vloerencollectie – kamerbreed, stroken en tegels – van Novilon en vtwonen ligt nú in de winkel. Wij geven je hier 6 goede redenen om te kiezen voor een Novilon vloer én geven je voorbeelden van een aantal mooie exemplaren. (In samenwerking met Novilon)

vtwonen vloer


Vloer Aged Grey: Hij lijkt zo weggelopen uit een oude boerderij of herenhuis: een bijna-echte-plankenvloer met doorleefde uitstraling. Ook verkrijgbaar in lichtgrijs (Silver Grey). Verkrijgbaar in stroken van 28×150 cm € 34,95 per m².

beton

Vloer Beton I: Een neutrale, rustige en tijdloze vloer die goed toe te passen is in elk interieur. En wist je dat een Novilon vloer geluiddempend is? Ook verkrijgbaar in grijsgroen (Beton II) en donkergrijs (Beton III). Vloer Beton I in 200 of 400 cm breed € 29,95 per m².

vtwonen vloer

Vloer Black Forest: Deze vloer met stoere noest en houtnerf is zo mooi! Vooral de kleine stroken zijn perfect voor een visgraatpatroon. Ook verkrijgbaar in grijsgroen (Olive Wood) en grijs (Stormy Grey). Verkrijgbaar in stroken van 20×120 cm en 15×50 cm € 34,95 per m².

vtwonen vloer

Vloer Elegant New: Bijna niet van echt te onderscheiden: een vinyl vloer met de uitstraling van een lichte eikenhouten vloer. Elegant: chic én praktisch, want je hoeft deze vloer nooit te schuren! Ook verkrijgbaar in een donkere variant (Elegant I). Verkrijgbaar in 200 of 400 cm breed € 29,95 per m².

Novilon

Vloer Pure Grey: Dit dessin is natuurgetrouw door het extra diepe reliëf. Je kunt de grote plankvormige strook ‘gewoon’ in halfsteens verband leggen maar denk ook eens aan een visgraatpatroon! Ook verkrijgbaar in warm bruin (Pure Barn) en lichtgrijs (Pure White). Verkrijgbaar in stroken van 28×150 cm € 34,95 per m².

Novilon

Vloer Raw Denim: Met de looks van verwassen jeans geeft deze vloer je huis een warme en ruimtelijke uitstraling. Verkrijgbaar in drie mooie kleuren: warm roodbruin (Raw Denim), zachtgrijs (Pastel Denim) en grijsgroen (Green Denim). Verkrijgbaar in 200 of 400 cm breed € 29,95 per m².

vtwonen vloer

Vloer Skinny Pink: Een zachtaardige, vlakke vloer met het dessin en de structuur van grof linnen, prachtig toch? Mooi voor in de slaapkamer. 
Ook verkrijgbaar in warm grijs (Skinny Grey). Verkrijgbaar in 200 of 400 cm breed € 29,95 per m².

vtwonen vloer
Vloer Steel: Industrieel en een tikkie rauw, deze vloer met de uitstraling van staal is verrassend stoer en lekker zacht aan je voeten. Alleen verkrijgbaar in deze kleur. Tegels van 40×80 cm € 34,95 per m².

Praktisch

… omdat je kunt kiezen uit kamerbreed vinyl, luxe pvc stroken, tegels en veel dessins en kleuren.
… omdat een Novilon vloer eenvoudig te onderhouden is. En omdat kamerbrede banen tot 40 m² los te leggen zijn.
… omdat het duurzaam, kras- en slijtvast is en het extra lang mooi blijft. En je krijgt maar liefst 12 jaar garantie.
…omdat het niet krult en/of krimpt en het watervast is.
… omdat het comfortabel en aangenaam aanvoelt en het 100% antistatisch en geluiddempend is. Ook is het ideaal voor vloerverwarming.
… omdat het ontworpen is én gemaakt in Nederland.

Meer weten over Novilon en kopen?

Voor verkoopadressen, meer informatie over de Novilon collecties en gratis stalen en brochures kun je terecht op www.novilon.nl. In de Forbo Expo in Assendelft en de Novilon Gallery in Coevorden ben je welkom voor inspiratie en persoonlijk advies (adresgegevens en openingstijden vind je op www.novilon.nl).

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Inge op 7 juli 2017 om 12:18

Ls,
Is het mogelijk een Novilon vloer te leggen over Sisal vloerbedekking?
Graag advies,
met vriendelijk groet, Inge

>

Mariek op 14 augustus 2016 om 19:28

welke vloer en kleur staat er op de 5e foto (bank met de slippers)? is dit kamerbreede visgraat?

>

m kuiper op 28 januari 2015 om 14:52

wij zijn nog rustig aan t zoeken naar een hele lichte kleur bij onze grijze meubelen
wij willen graag Novilon met kurk er onder i v m het wonen in een appartement

Shop suggesties

Inspiratie suggesties