WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Typisch Marmoleum Modular

Heb jij de prachtige vloeren uit de Marmoleum Modular by vtwonen al gespot? Een collectie van eigentijdse en oersterke vloeren met hippe dessins waarmee je eindeloos kunt combineren. En wist je dat marmoleum gemaakt wordt van natuurlijke en duurzame materialen? Het is dus ook nog eens een hele milieuvriendelijke keuze. (promotie)

Mix & match erop los

Omdat de Marmoleum Modular by vtwonen vloeren uit stroken en tegels bestaan, creëer je heel gemakkelijk je eigen patroon of dessin. Leg vier stroken met hetzelfde dessin in dezelfde looprichting naast elkaar en je krijgt grote ‘tegels’. Leg de tegels vervolgens steeds op een andere manier neer en er ontstaat een patroon. Liever een old school visgraatvloer? Dan vorm je met de stroken een visgraatpatroon.

Combineren met kleur kan ook. De Lines collectie bestaat uit vijf kleuren. Shade en Marble hebben beide zes kleurenvarianten.

mix en match

Ga voor duurzaam

De marmoleum vloeren van Forbo zijn gemaakt van linoleum. Een Nederlands product wat opgebouwd is uit natuurlijke materialen. Puur natuur dus! Hieronder wat cijfertjes:

  • 97% van de grondstoffen is duurzaam
  • 72% van de grondstoffen is hernieuwbaar
  • 43% van de grondstoffen is gerecycled

Marmoleum bestaat uit lijnzaadolie, hars, houtmeel, kalksteen en jute. Doordat alle grondstoffen milieuvriendelijk worden geteeld en verwerkt, is het de duurzaamste vloer ooit.

Marmoleum

Mooi én makkelijk

Naast dat de modulaire marmoleum vloer een goede, bijzondere en eigenzinnige basis is, is hij ook heel praktisch. Het materiaal is oersterk en kan dus tegen een stootje. Wordt de vloer vuil, dan haal je er een doekje over en klaar ben je. Een marmoleum vloer is daarom erg geschikt voor ruimtes waarin veel wordt geleefd, zoals een hal, keuken of woonkamer.

Heb je (of wil je graag) vloerverwarming? Dan is deze vloer ook ideaal. Het materiaal geleidt en houdt de warmte goed vast waardoor koude voeten verleden tijd zijn.

Bron: in samenwerking met Forbo.

nog meer: Voor iedereen een vloer