WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De mooiste designvloeren

Een designvloer waarop alles (verf, longboards, vette handjes) en iedereen (voetbalvriendjes, opa en oma, yogaclubje) welkom is? Ja, die bestaat! Dit zijn onze vier favorieten. (in samenwerking met Forbo)Novilon vloer beton

1. Beton

We horen het je al bijna denken: “Beton? Ja, heel mooi, maar…. je ziet iedere vlek, het is koud en hard, je krijgt scheurtjes, het vergt veel onderhoud…” Klopt allemaal. Dus wat denk je van een Novilon vloer? Die heeft precies dezelfde egale, strakke look als zijn kwetsbare broertje, maar dan met de voordelen van vinyl. En dat betekent dat het onderhoud supersimpel is (je poetst de meeste vlekken er zo vanaf). Daarnaast is de vloer watervast, comfortabel, stil en sterk.

Novilon vloer visgraat

2. Abstract

Wil jij van je vloer een blikvanger maken, dan is een patroon echt iets voor jou. Een Novilon vloer met een zwart-wit tegeltjespatroon staat bijvoorbeeld erg leuk in de keuken of in de hal, of je nu een nieuwbouwhuis of een jaren ’30 woning hebt. Of misschien kies je liever voor een speels visgraatmotief, natuurlijke leisteentegeltjes of een creatieve origamivloer. Hoe dan ook: voor deze stijl heb je wel een beetje lef nodig!

Novilon vloer hout

3. Hout

Een doorleefde houten vloer is prachtig, een afgeleefde houten vloer stukken minder. Wil je dat laatste voorkomen, dan vraagt dat heel wat onderhoud, zeker als je kinderen en/of huisdieren hebt. Tenzij je kiest voor een Novilon vloer, want dan heb je de voordelen van hout maar niet de nadelen. Zo is de vloer kras- en slijtvast en hebben de ‘planken’ zo’n mooi natuurlijk reliëf dat de vloer niet van echt hout te onderscheiden is. Je kunt bovendien kiezen uit naturel, vergrijsd of white wash ‘hout’.

Novilon by vtwonen

4. Vloeren volgens ons

Een huis waar je je thuis voelt, begint bij de basis: veel hout, naturel- en grijstinten. Alles even eerlijk, puur en eigenzinnig. Dat geldt natuurlijk ook voor de vloer. Daarom heeft het vtwonen-team samen met de Novilon-designers een eigentijdse en veelzijdige vloerencollectie ontworpen.

Voordelen van vinyl

Novilon vloeren zijn niet alleen een mooi staaltje Dutch Design, ze hebben ook een heleboel voordelen. Zoals gezegd is het onderhoud supermakkelijk en bovendien is vloerverwarming geen enkel probleem. Daarnaast zijn de vloeren geluiddempend, watervast, sterk en antistatisch. Ga de uitnodigingen voor dat feestje maar versturen, want deze designvloeren zijn gemaakt om op te leven!

Bron: in samenwerking met Forbo

nog meer: Voor iedereen een vloer