vtwonen

Novilon PVC stroken

De Novilon PVC stroken  vloeren zijn bijna niet te onderscheiden van een echt houten vloer. Je hoeft dus nooit meer te schuren, lakken, verven of met je sokken in een haaltje blijven hangen. Maar je hebt wél de warme uitstraling van echt hout.

Novilon pvc stroken

De voordelen van Novilon PVC stroken

Of je nu houdt van een robuuste en wat doorleefde uitstraling, van elegantie, van strak en eigentijds of van speels. Met Novilon PVC stroken kun je alle kanten op. En hoef je je nergens druk om te maken. Niet om de buren, want je vloer is geluidvriendelijk. Niet om strenge winters of warme zomers, want de vloer neemt de omgevingstemperatuur aan. Dat betekent dus altijd een aangename temperatuur aan je voeten. Niet om je kinderen, je hond of een wijnglas dat omvalt, want ongelukjes veeg je zo met een doekje weg. Niet om stoelpoten want die laten geen afdrukken achter. En al helemaal niet om de levensduur van je vloer. Want een Novilon vloer is er op gemaakt om er jaar in jaar uit stralend uit te blijven zien.

Sterke toplaag

Door de sterke toplaag kan een vloer van Novilon PVC stroken wel tegen een stootje en tegen water. Deze vloer kun je dus ook heel goed in de badkamer, toilet of keuken leggen. Met de speciale Aquagrip glijd je er ook nog eens niet op uit.

Houd je van de warme look van een houten vloer maar wil je ook comfortabel leven met alle mogelijkheden van nu? Dan biedt een vloer van PVC stroken uitkomst. Je kunt ‘m perfect combineren met vloerverwarming en ook de badkamer krijgt nu die mooie uitstraling van een landhuis met houten vloer of klassieke visgraat. Of wat dacht je van sloophout zoals op de foto? vtwonen werkt al jaren samen met de designers van de Novilon PVC vloeren om samen tot een unieke collectie te komen.

Nog even de voordelen van Novilon PVC stroken op een rij

– Comfortabel en voelt aangenaam
– Duurzaam
– Kras- en slijtvast
– Verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes
– Eenvoudig te leggen in ‘gewoon’ halfsteens- maar ook in visgraatmotief
– Ideaal voor vloerverwarming
– Geluiddempend en 100% antistatisch
– Maar liefst 15 jaar garantie

Vorige artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

natasja kreuk op 8 november 2014 om 22:46

Goedeavond. Wij hebben sinds aug jl een huis gekocht. Hier zat al een vloer in van vt wonen. De mensen waarvan we t huis hebben gekocht hebben hier geen bon meer van maar de vloer is echt heel lelijk geworden . Veel schoongemaakt enzovrt. Maar de vloer knapt hier niet van op. Zit hier nu nog garantie op?? Want de vorige bewoners hebben hier zelf maar 2 jaar gewoond. Dus ouder dan 2 5 jaar is de vloer niet. Hij is echt flink beschadigd . Dit mag toch niet??? Graag u reactie hierop. Mvg natasja kreukd

>

vtwonen op 11 november 2014 om 12:48

Helaas kunnen wij je niet verder helpen met het probleem, maar als je even mailtje naar: aftersales@fetimgroup.com stuurt en uitlegt wat het probleem/de klacht is dan kunnen ze je bij Fetim hopelijk verder helpen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties