WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Nieuw: Marmoleum Modular by vtwonen

Marmoleum staat voor duurzaam en sterk, Modular voor stroken en tegels. En vtwonen? Dat staat natuurlijk voor basic, bijzonder en eigenzinnig. Nu in de winkel: Marmoleum Modular by vtwonen, marmoleum met een vtwonen stempel. We stellen de nieuwe vloeren graag aan je voor. (promotie)

Drie dessins en 17 kleuren

Als je kiest voor Marmoleum Modular by vtwonen kun je kiezen uit drie dessins: Lines, Shades en Marble en in totaal 17 kleuren. Van licht en zonnig tot warm en uitgesproken. Shades en Marble zijn er in twee formaten: tegels van 50×50 cm en van 25×50 cm. Lines is beschikbaar in formaatstroken van 25×100 cm  Met de stroken van 25x100cm, is een XL tegel gerealiseerd van 100×100 cm. De tegels en stroken zijn in verschillende verbanden te leggen, zoals blokpatroon, visgraat en kwartsteensverband.

Shades

Shades is een verzameling van warme en koele betonkleuren en beige en bruintinten. De tegels hebben het tone-in-tone effect van natuursteen, waarbij je kleurgradaties ziet binnen een vloer. De Shades-lijn is er in 6 verschillende kleuren: Shade Concrete, Shade Mist, Shade Zinc, Shade Limestone, Shade Clay  en Shade River.

Lines

Met Lines kunnen mooie houtachtige vloeren worden gecreëerd of bijvoorbeeld een visgraatvloer. Het effect is fris en verrassend. Lines is er in 5 verschillende kleuren: Lines Bark, Lines Wenge, Lines Grain, Lines Earth en Lines Sand.

Patronen1

Marble

De Marble-lijn bestaat uit klassieke en eigentijdse gemarmerde kleuren. Sommige van de ontwerpen lijken met hun subtiele  adertjes net op echt marmer. De Marble-lijn is er in 6 verschillende kleuren: Marble Ash, Marble Mud, Marble Trail, Marble Gravel, Marble Pebble en Marble Walnut.

Eindeloos combineren

De voordelen van Marmoleum zijn legio: het is geluiddempend, eindeloos te combineren met elke woonstijl en ideaal voor vloerverwarming. Het combineert prachtig met andere natuurlijke materialen, zoals hout, linnen en wol. Maar ook industriële items voelen zich thuis op een Marmoleum-vloer.

Meer weten over Marmoleum by vtwonen? Bekijk hier de volledige collectie.

nog meer: Voor iedereen een vloer