De mooiste vloeren van Forbo

Met de mooie vloeren van Forbo kun je alle kanten op. Of je nu houdt van een strakke vloer die haast lijkt op een gietvloer of van de warme uitstraling van een oude eiken vloer. De mooiste (en meest uiteenlopende) voorbeelden zetten we voor je op een rijtje.
Forbo-vloeren-kinderen Forbo-vloeren-PVC-slaapkame Forbo-vloer-combinatie Forbo-vloer-keuken-ster Forbo-vloeren-betonlook Forbo-vloeren-PVC-strips-ho

Mooie vloeren voor de eetkamer

In de eetkamer is een Marmoleum of Novilon vloer ideaal. Geknoeide drankjes veeg je zo op en laten geen vlekken achter. Wel de lusten van hout? Maar niet de lasten als schuren en lakken? Met een Novilon PVC stroken vloer heb je dezelfde warme uitstraling en kun je de vloer ook nog eens combineren met vloerverwarming. De vloer is trouwens niet van echt hout te onderscheiden.

Mooie vloeren voor de keuken

Een strakke keuken maak je helemaal af met een mooie Marmoleum vloer. En wil je net even iets anders? Kies dan voor een donkere rand rondom of misschien wel een speels effect in een andere kleur zoals dit sterretje. De verschillende kleuren zijn naadloos te leggen.

Betonlook

Een strakke betonlook bereik je heel simpel met een Mamoleum of Novilon vloer. Helemaal in één tint of met fijne kleurnuances. Alles is mogelijk!

Vloer met een patroon

Een vloer helemaal naar jouw smaak. Met een Novilon of Marmoleum vloer is dit mogelijk. Denk bijvoorbeeld eens aan een geblokte vloer of een afbakening van de zithoek door een andere kleur te kiezen. De vloer wordt naadloos gelegd dus het lijkt alsof het allemaal uit één stuk gelegd is.

Mooie vloeren voor de slaapkamer

Een houten vloer in de slaapkamer, maar dan wel met vloerverwarming graag. Op deze PVC stroken vloeren stap je zo uit je bed en niet op een koude vloer. Het lijkt echt hout maar het is toch echt een Novilon vloer.

Praktisch met kinderen

Met kinderen in huis heb je ook al snel extra spullen in huis. Met een rustige vloer als basis is het meteen al een stuk aangenamer. En ook handig, de vloeren van Forbo zijn supermakkelijk schoon te krijgen. Vuil heeft er eigenlijk geen vat op.

Wil je meer weten over de Marmoleum en Novilon vloeren van Forbo? Op Forbo.nl vind je alle informatie. Je kunt gelijk kijken hoe de vloer staat in jouw huis met de Novilon vloerplanner.

nog meer: Voor iedereen een vloer