WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Marmoleum Modular: duurzaam & milieuvriendelijk

We leven in een tijd waarin een duurzame en verantwoorde levensstijl voorop staat. Van het eten van verantwoorde producten tot het aanschaffen van duurzame middelen, we willen goed doen voor onszelf en voor de wereld waarin we leven. Daar hoort ook een duurzame inrichting bij. (promotie)

Begin met een milieuvriendelijke vloer

Vind jij het belangrijk duurzame keuzes te maken in huis? Begin bij de vloer! De nieuwe Marmoleum Modular by vtwonen-vloer past bij een duurzame wooninrichting, omdat de vloer bestaat uit natuurlijke ingredienten.

Puur natuur

Het ‘bouncy’ loopoppervlak van een linoleum vloer geeft je het idee alsof je op een vinyl ondergrond loopt. Helaas worden voor vinyl vloeren schadelijke weekmakers gebruikt. Dat is slecht is voor onze gezondheid. De Marmoleum Modular by vtwonen vloer daarentegen is biobased. Daarmee bedoelen we dat de grondstoffen waarvan Marmoleum wordt gemaakt, grotendeels in de levende natuur voorkomen. De vloer wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen. De gewassen, zoals lijnzaad,  die aan de bron van Marmoleum staan worden ecologisch onderhouden.  Van deze vloer kun je eten!

Biologisch afbreekbaar

De natuurlijke materialen van de Marmoleum vloer maken de vloer biologisch afbreekbaar. Door het nauwkeurige productieproces worden de verschillende natuurlijke grondstoffen samengeperst tot een oersterk vloeroppervlak dat een leven lang meegaat en daarnaast makkelijk in onderhoud is. Een wijntje gemorst? Direct even een nat doekje erover en er is niks meer te zien!

Kies je eigen vloer

Tot nu toe werd een Marmoleum vloer vooral gezien als stoffig, saai en vooral geschikt voor ziekenhuizen. Met Marmoleum Modular by vtwonen komt daar verandering in. Ga voor visgraat, kwartsteenverband of tegel. Er zijn 3 dessins te weten Lines, Shade en Marble en 17 kleuren waaruit je kunt kiezen.

Kijk hier voor verkooppunten. Meer inspiratie en informatie vind je hier.

Bron: in samenwerking met Forbo

nog meer: Voor iedereen een vloer