vtwonen

Kies jij voor Novilon PVC stroken of Novilon kamerbreed?

Waarschijnlijk heb je je al een beetje verdiept in de oneindige mogelijkheden van de Novilon vloeren van Forbo. Er zijn tal van kleuren, structuren, patronen en formaten mogelijk. Naast dat er een enorme keuze aan Novilon PVC stroken is, hebben ze ook een uitgebreid kamerbreed assortiment. Lees meer over het verschil tussen deze twee varianten. (promotie)

novilon

Verschillende kleuren en structuren

Wil je een speelse vloer die de uitstraling heeft van een echte visgraat- of sloophout? Ga dan voor Novilon PVC stroken. Ben je op zoek naar een strakke vloer met een natuurlijke of industriële uitstraling? Dan is het kamerbrede betonlook- of houtassortiment van Novilon banen heel geschikt.

Novilon in banen

Hoe groot de ruimte ook is, het is altijd fijn om hem nóg ruimer te laten lijken. De vloer speelt hierbij een hele belangrijke rol. Kies voor een vloer die de lengte (voor een kleine kamer) of de breedte (voor een smalle kamer) benadrukt. Zoals de de Novilon banen met een look van hout, steen, beton of textiel. Deze banen van vinyl zijn verkrijgbaar in 2, 3 of 4 meter. Deze lange banen zorgen voor een hele natuurlijke en strakke uitstraling. Of je nou voor een houten vloer of betonlook kiest. Beide varianten zijn te zien op de foto’s hieronder.

Een praktisch voordeel: hoe langer de banen, hoe minder groeven en naden. Dit zorgt voor extra gemak bij het schoonhouden van de vloer.

Novilon banen

Speelse patronen met Novilon stroken

Voor iedereen die houdt van een speelse vloer met patronen zijn er de Novilon PVC stroken. De afmetingen van deze stroken zijn 100x15cm, 120x20cm, 150x28cm, 50x15cm of tegels van 50x50cm en 80x40cm. Combineer verschillende varianten en maak hiermee een persoonlijke vloer. Of leg stroken van één variant in een visgraatpatroon voor het echte loftgevoel.

Op de foto’s hieronder zie je hoe er gespeeld is met de PVC stroken. De linkerfoto heeft een vloer waar verschillende kleuren stroken gecombineerd zijn tot één sloophouten vloer. Erg leuk voor een slaapkamer of kinderkamer. De foto rechts laat een hele eigentijdse visgraatvloer zien die heel goed past in een woonkamer.

Novilon-stroken

vtwonen vloerselectie

De stylisten van vtwonen hebben uit het enorme assortiment van Forbo Flooring hun favoriete Novilon vloeren gekozen. Benieuwd welke dit zijn? Bekijk ze in onze vtwonenshop!

Bron: in samenwerking met Forbo.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties