WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Hét alternatief voor een houten vloer

Wij hebben ‘m gevonden: hét alternatief voor een houten vloer! Deze vloer is niet van echt hout te onderscheiden, super gemakkelijk schoon en mooi te houden en ook nog eens geluiddempend. Wat wil je nog meer? (in samenwerking met Forbo)Huiskamer Novilon vloer

Net echt!

Knoesten, planken met een v-groef, reliëf, de uitstraling van eikenhout… Check! Al deze eigenschappen zijn aanwezig in de Novilon Nova Luxe vinylvloer van Forbo. Deze nieuwe collectie heeft naast de looks van hout ook nieuwe betonlooks, met alle voordelen van vinyl. Deze nieuwe vinylvloer is niet van echt hout en steen te onderscheiden. Dit komt door het levensechte reliëf en de unieke innovatieve v-groef (deze zit nu niet alleen in de lengte, maar óók in de breedte) rondom de planken en tegels.

De houtsoort die voor dit vinyl als uitgangspunt is genomen is eiken. Je kunt zelf bepalen hoe levendig of rustig je vloer moet worden, door te kiezen voor meer of minder knoesten. Combineer met een matte afwerking en je vloer is bijna niet van echt hout te onderscheiden.

De perfecte vloer voor een familiehuis

In een huis waar wordt geleefd valt er wel eens wat op de grond. Plakkerige limonade, rode wijn, eten… Oeps! Bij een houten vloer is het maar de vraag of je een vlek er weer uit krijgt. Een vinylvoer heeft een vuilwerende laag en is met een vochtige doek in mum van tijd weer blinkend schoon. That’s how we like it! Een ander voordeel van vinyl is dat het comfortabel aanvoelt: het is aangenaam voetwarm, 100% antistatisch (handig in de winter!) en veerkrachtig. Daarnaast is het ook een geluiddempende vloer.

Aaibaar beton of klinkend keramiek

Aan de liefhebbers van beton en steen is ook gedacht. De Novilon Nova Luxe collectie bestaat naast houtdessins uit vier betondessins en twee tegeldessins, die eveneens niet van echt zijn te onderscheiden. Het betondessin geeft een stoere uitstraling aan je interieur, maar deze vloer zorgt ook voor een flinke dosis warmte. Bij de vloeren met een tegeldessin zorgt de voeg er mede voor dat de tegels net echt keramiek lijken. Ga je voor hout, beton of steen op de vloer? Dat wordt nog lastig kiezen!

Bron: in samenwerking met Forbo

nog meer: Voor iedereen een vloer