WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Eindeloos combineren in kleur

Bij kleur toevoegen aan het interieur denken we vaak aan gekleurde accessoires, maar niet aan een gekleurde vloer. Terwijl de grond een perfecte plek is om accenten aan te brengen en de ruimte te laten spreken. Met de nieuwe collectie Marmoleum Modular by vtwonen is dit mogelijk. (promotie)

Kussens eruit, vloer erin

Houd jij van een warme mokkakleur of ben je helemaal verliefd op poederachtige tinten? Gebruik deze kleuren in je vloer om de woonkamer op te warmen. Met Marmoleum Modular by vtwonen kies je uit 35 verschillende vloeren, 3 formaten en diverse dessins. Leef je uit op je eigen vloer!

Welke kleur kies jij?

Om je een beetje op weg te helpen heeft Forbo samen met vtwonen drie basisdessins Shade, Marble en Lines geselecteerd. Door 17 kleuren te selecteren, zijn er in totaal 35 Marmoleum Modular by vtwonen vloeren ontworpen. De keuze is reuze!

Ton-sur-ton op de vloer

Shade is de verzameling van warme en koele betonkleuren . Hiermee creëer je het perfecte ton-sur-ton effect voor een rustige vloer in de woonkamer, keuken of hal.

Klassiek marmer

De Marble collectie is volledig geïnspireerd op de warme en klassieke uitstraling van een marmeren vloer. Door lichte of donkere kleuren uit dezelfde kleurgroep te combineren geef je een ruimte een klassieke uitstraling, zoals de woonkamer of  keuken.

In lijn met kleur

Het Lines ontwerp is speciaal gericht op het creëren van een look-a-like houten vloer. Met Lines creëer je een prachtig en natuurlijk effect door te kiezen voor gelijke kleuren. Het zogenoemde ton-sur-ton effect geeft een ruimte de juiste balans. Mooi voor in de woon- of slaapkamer.

Kijk hier voor verkooppunten. Meer inspiratie en informatie vind je hier.

Bron: in samenwerking met Forbo.

nog meer: Voor iedereen een vloer