vtwonen

De uitstraling van een houten vloer

Een houten vloer zorgt voor een warme, knusse en authentieke sfeer in huis. Het is een perfecte basis voor je interieur. Maar het vergt ook veel onderhoud, is lastig schoon te houden en kan voor geluidsoverlast zorgen. Wij laten je graag zien hoe je met de Novilon PVC stroken de uitstraling van een houten vloer in je huis krijgt, maar dan met alle voordelen van een Novilon vloer. (promotie)

novilon pvc stroken

Levensecht houtreliëf

De Novilon PVC vloeren van Forbo zijn opgebouwd uit stroken. Deze kun je vergelijken met parketdelen of houten planken. Elke strook heeft een unieke tekening met een levensecht houtreliëf. Leg eiken stroken in een visgraatmotief voor een jaren twintig look. Of gebruik steigerhouten stroken voor een hele eigenzinnige vloer van nu. Zoveel huizen, zoveel smaken: je hebt dan ook de keuze uit 23 soorten houttinten. Wat dacht je van in elke ruimte een andere vloer?

Oud hout

Ben jij gek op de uitstraling van oud hout? Combineer dan de verschillende steigerhouten stroken met elkaar en creëer een vloer zoals op de afbeelding hieronder. Het zwarte, witte en grijze steigerhout vormen samen een speelse en stoere vloer. Door de rest van de inrichting rustig te houden, komt de vloer helemaal tot zijn recht.

Tip: houd je van contrasten? Gebruik dan deze steigerhouten vloer als basis van je romantische slaapkamer. Stoer steigerhout in combinatie met zachte materialen zoals wollige kussens, een gehaakte poef en romantische beddengoed vormen een bijzonder knusse kamer.

novilon-pvc-stroken-1

Authentieke visgraatvloer

Door de Novilon stroken in een visgraatpatroon te leggen, krijg je een vloer die bij zowel een stoer interieur, als een klassieke inrichting past. Het geeft je huis dát klassieke tintje van een stadsvilla maar je appartement de uitstraling van een industriële loft. De uiteindelijke stijl is geheel afhankelijk van de rest van het interieur. In het huis hieronder is gekozen voor de nu zo populaire loftlook. Een eiken visgraatvloer wordt gecombineerd met stoere, zwarte meubelen van hout en metaal.

Bekijk het artikel over de Novilon visgraatvloer voor meer inspiratie.

novilon-pvc-stroken-3

Greywash vloer voor de kinderkamer

De Novilon PVC vloeren zijn supersterk en kunnen dus tegen een stootje. Daarnaast is het een kwestie van ‘doekje erover’ en de vloer is weer schoon. Ideaal voor in de kinderkamer. Hierop kan gespeeld, geknutseld en geravot worden. Omdat de vloeren ook nog eens geluiddempend zijn, heeft niemand er last van.

Een Novilon vloer met greywashlook is voor zowel een jongens- als een meidenkamer een goede basis. De vloer is te combineren met meubels en accessoires in allerlei kleuren en stijlen. Zo kan de vloer blijven liggen, terwijl de rest van de kamer met je kind meegroeit.

novilon-pvc-stroken-2

Bron: in samenwerking met Forbo.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties