vtwonen

Verrassende kleuraccenten in huis

Sta jij op het punt om je nieuwe huis in te richten of is je thuis toe aan een nieuwe inrichting? Denk dan allereerst na over de kleuren die je in huis haalt. Door bepaalde kleuraccenten aan te brengen hoef je misschien minder uit te geven dan je denkt. (promotie)

Kleur op je kozijnen

Begin als eerste bij het uiterlijk van je huis. Daarmee bedoelen wij: het geraamte, zoals de vloer, de muren en de ramen. Bij deze stap maak je de keus voor een naturel look met basistinten of een interieur met kleur.

Kies je bijvoorbeeld voor een donkere vloer? Houd dan de wanden licht van kleur en stel ook je raamkozijnen hier op af. De kozijnen van K-vision zijn in bijna alle kleuren verkrijgbaar. En omdat het kunststof kozijnen zijn, heb je hier geen onderhoud aan en blijft de kleur behouden, jaar na jaar.

K-vision Kleurenwaaier

Kleurverloop op de muur

Erg hip is om een kleurverloop op de muur aan te brengen. Ga je bijvoorbeeld voor een verloop van zeegroen in papegaai blauw? Dan kun je er voor kiezen om de kozijnen aan de binnenkant een neutrale grijze kleur te geven en deze er aan de buitenkant diepgroen uit te laten zien, of andersom. Ja dat kan echt. K-vision kunststof kozijnen worden speciaal op maat gemaakt, waarbij je voor twee verschillende kleuren op één kozijn kunt kiezen. Zo geef je je huis pas echt karakter!

K-vision - Kleuren combineren

Kleur voor een warm effect

En wist je bijvoorbeeld dat bruin heel mooi staat bij blauw? Deze kleurencombinatie is goed te gebruiken bij het aanbrengen van accenten. Blauw staat bijvoorbeeld erg mooi in de slaapkamer, waar het een rustgevend gevoel creëert. Bruine accenten zoals het bedframe, houten lijstjes of rieten manden geven een stoer en warm effect aan de blauwe zaligheid.

Zonnig geel in huis

En heb jij wel eens nagedacht over de kleur geel in huis? De kleur geel haalt letterlijk het zonnetje in huis en staat erg verfrissend bij harde kleuren als turkoois en paars. De zomer haal je al in huis door bijvoorbeeld een deel van een muur geel te verven of gele kussens op de bank te leggen.

Pimp je kozijnen!

Word jij vrolijk van kleur in je huis en vind jij je ramen saai? Kies voor een flitsend kleurtje op het kozijn en laat ze het middelpunt van je huis zijn! Dit doe je door te kiezen voor kunststof kozijnen van K-vision. De kozijnen van K-vision zijn niet alleen erg mooi, maar ook duurzaam omdat het materiaal een leven lang meegaat en anders dan hout geen onderhoud nodig heeft. Het assortiment is verbazingwekkend groot. Met zoveel verschillende kleuren is het moeilijk kiezen.

k-vision kunststof kozijnen

Wil jij een kleurtje op jouw kozijnen? Kijk dan op www.kunststofkozijnen.com voor meer informatie en inspiratie.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties