WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x kleur in de tuin met verf

Geef jij in huis regelmatig alle wanden een nieuwe kleurtje? Dan vind je het vast niet erg om je tuin ook onder handen te nemen. Je kunt buiten namelijk ook prima aan de slag met de verfroller. Want kleur in de tuin creëer je niet alleen met bloemen en planten, maar ook door het verven van je tuinmeubels. (in samenwerking met Rambo)Kleur in de tuin - schutting

1. Schutting

Je zoekt een mooie schutting uit, plaatst deze in de tuin en klaar is kees. Toch? Niet perse. Wist je dat je een spannend kleuraccent in je tuin toe kunt voegen door (een deel van) de schutting te beitsen? Een groene schutting zorgt voor een natuurlijke look & feel en maakt van alles wat je ervoor zet een blikvanger.

Kleur in de tuin - plantenbak

2. Plantenbak

Een grote plantenbak maak je makkelijk zelf van (steiger)hout. Plaats er één of meerdere in je tuin. Kies voor bamboe en grassen in de plantenbak zodat het kan dienen als afscheiding voor een stukje privacy. Met beits geef je de plantenbak een kleur naar wens. Wil jij rust in de tuin? Ga dan voor één kleuraccent zoals groen. Houd jij van een mediterrane sfeer? Kies dan voor verschillende kleuren in je tuin.

Kleur in de tuin - tuindeur

3. Tuindeur

Ben jij de gelukkige bezitter van een tuin met achterom? Maak van je tuindeur een eyecatcher! Hoe mooi is het als jouw deur tussen al het weelderige groen er tussenuit springt? Waan je in een Italiaans dorpje met de mooie kleuren van de Vintage Collection van Rambo Pantserbeits. Durfallen gaan voor een gewaagde kleur zoals stoer paars of vintage roze.

Aan de slag

Kun jij niet wachten om van je tuin een kleurrijk paradijs te maken? De Vintage Collection van Rambo Pantserbeits is verkrijgbaar in 8 kleuren en te gebruiken op je meubels, schutting of schuurtje. De beits beschermt het hout, dekt goed en is makkelijk aan te brengen zonder grondverf. Fijn!

Rambo Pantserbeits Tuin- & Steigerhout Vintage Collection is exclusief bij Gamma en Karwei verkrijgbaar.

Bron: in samenwerking met Rambo

nog meer: verf en behang