WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Indeelideeën voor de badkamer

De badkamer is een belangrijke ruimte in huis, maar hoe deel je die nou het beste in? Wij geven je drie ideeën voor de indeling. Zo kun je met een hoop badkamer inspiratie zelf aan de slag gaan!

vtwonen in de badkamer inspiratie

Decent achter een muurtje

Het toilet en de douche zijn verborgen achter een muurtje. Daarvoor een dubbele wastafel met veel kastruimte en ertegenover een bad. Het mooist is als deze opstelling symmetrisch blijft. Zodoende kan het bad niet te lang zijn, omdat anders de deur – als hij naar binnen scharniert – niet meer helemaal open kan. Twee grote spiegels aan de muur maken de badkamer compleet.

badkamer-idee1

Supersize bad

Een ruim bad waarin je ook kunt douchen. Links en rechts van het bad zijn nog extra berglades ingebouwd. Tegenover het bad een grote wastafel waarnaast links nog ruimte is voor een kast. Naast de deur tegenover het toilet, zou je nog een waterbestendig fauteuiltje kunnen plaatsen; handig bij het nagels lakken.

badkamer-idee3

Met hoge kast

Ook hier kun je achter een muurtje douchen of naar het toilet. Links een groot bad en rechts, meteen als je binnenkomt, de wastafel. Links van de deur is nog voldoende ruimte voor een grote kast, wat prettig is om handdoeken en dergelijke in op te bergen.

badkamer-idee2 badkamer inspiratieBron: vtwonen home guide 2015

nog meer: vtverbouwen