WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

5x verrassende opbergideeën

Je kent het wel; veel spullen, maar te weinig opbergruimte… Gelukkig weten wij daar wel raad mee! Wij selecteerden voor jou 5 verrassende opbergideeën, zodat jij lekker door kan gaan met het verzamelen van spulletjes!

lambrisering met opbergruimte

Lambrisering en kast in één

Is dat even handig? Gebruik de lambrisering in je huis multifunctioneel door er deurtjes in te plaatsen, zo creëer je extra opbergruimte! En het fijne is dat alles mooi afgeschermd is, zo geef je ook de minder mooie spullen toch een plekje in huis. En de ruimte bovenop de lambrisering? Die kun je gebruiken om al het moois op uit te stallen!

bank met opbergruimte

Multifunctionele bank

Dit is nog eens wat ze noemen multifunctioneel! Een zelfgemaakte bank van hout met daarin zeeën van opbergruimte! Met deze lange bank heb je niet alleen veel zitplaats voor een boel eters, maar je kunt er ook een hele berg spullen in kwijt. Houden we van!

wandopbergers van dozen

Dozen worden wandopbergers

Ben je handig en houd je ervan om zelf creatief aan de slag te gaan? Dan is dit idee voor jou! Maak van dozen je eigen wandopbergers! Leuk én net even anders dan anders!

trapkast

Verborgen kast

Ook de hal wil je graag opgeruimd en overzichtelijk houden. Omdat dit vaak niet de grootste ruimte van het huis is, wil je de hal natuurlijk zo goed mogelijk indelen. Dus, wat dacht je van een verrijdbare kast onder de trap? Met deze opbergoplossing blijft je hal netjes én je hoeft die berg jassen niet meer in het zicht te hangen! Prettig thuiskomen, toch?

XXL vakkenkast

XXL vakkenkast

Dat is nog eens een joekel van een kast! Met deze blikvanger in huis kom je nooit meer opbergruimte te kort!  En hij is nog mooi om te zien ook. Extra leuk: je kunt eindeloos variëren met het inrichten van de vakken. Wie wordt hier nou niet blij van? Lang leve de vakkenkast!

nog meer: vtverbouwen