vtwonen

Zo verbind je de woonkamer met de keuken

In aflevering 6 van het tv-programma Verbouwen of Verhuizen maakten we kennis met Michiel en Monique uit Badhoevedorp. Ze misten beneden in hun twee-onder-een-kapwoning in elke ruimte net wat extra meters. Hun woonwens: de keuken bij de woonkamer betrekken. Stylist Anya van de Wetering en aannemer Arjen gingen aan de slag en lichten in deze video hun keuzes toe. (in samenwerking met Findio)

Woonkamer keuken

Een open verbinding

Voor veel mensen is de keuken net zo belangrijk als de woonkamer, maar is de ruimte in verhouding vaak kleiner. Het is dan fijn als de keuken een open verbinding heeft met je woonkamer. Het doorbreken van een muur kan hierbij al een groot verschil maken. Meer weten? Bekijk de video!

Let op! Geld lenen kost geld

Financiën

De keuze om te verbouwen hangt vaak van heel veel factoren af. Vraag jezelf wat het jou waard is en welke voordelen het oplevert op de lange termijn. Je kunt voor een verbouwing sparen, maar je kunt ook een consumptief krediet afsluiten of je hypotheek aanpassen. Bekijk op Findio.nl of een consumptief krediet aansluit bij jouw verbouwplan.

Bron: in samenwerking met Findio

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties