vtwonen

Van kale zolder naar droomslaapkamer

In aflevering 5 van het tv-programma Verbouwen of Verhuizen zagen we Nick en Marloes. Zij wonen in een drive-in woning in Alkmaar en wilden dolgraag warmte en gezelligheid in huis. Met name de zolder kon wel een opknapbeurt gebruiken. Stylist Frans Uyterlinde ging samen met aannemer Arjen de uitdaging aan. Wil jij ook van je zolder een droomslaapkamer maken? Bekijk de video! (in samenwerking met Findio)

Droomslaapkamer op zolder

De zolder verbouwen

Heb je een zolder waar je niet veel mee doet? Het kan een hele fijne slaap-, werk- of loungeplek worden. Wil je meer ruimte? Dat kan door een dakkapel te plaatsen, of misschien wel twee met grote ramen. Frans en Arjen lichten hun keuzes toe en geven je tips voor jouw eigen verbouwing.

Let op! Geld lenen kost geld

Financiën

De keuze om te verbouwen hangt vaak van heel veel factoren af. Vraag jezelf wat het jou waard is en welke voordelen het oplevert op de lange termijn. Je kunt voor een verbouwing sparen, maar je kunt ook een consumptief krediet afsluiten of je hypotheek aanpassen. Bekijk op Findio.nl of een consumptief krediet aansluit bij jouw verbouwplan.

Bron: in samenwerking met Findio

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Shop suggesties

Inspiratie suggesties