vtwonen

Nieuw: de Findio verbouwcoach!

Kom je ruimte tekort, vind je de indeling van je woning niet praktisch of is je nieuwbouwhuis bij oplevering nog niet helemaal af? Dan wil je misschien verbouwen. Geen zin in verbouwstress? Schakel dan de hulp in van de Findio Verbouwcoach. (in samenwerking met Findio)

Verbouwen zonder stress

Bij verbouwen komt veel kijken. Je moet bedenken wat je wilt, schetsen maken, zorgen dat je financiën op orde zijn en advies vragen over vergunningen en regelgeving. Ook eventuele vergunningen aanvragen, professionals inschakelen én voldoende tijd nemen, horen er allemaal bij. Er zijn veel ballen hoog te houden. De Findio Verbouwcoach kan je helpen bij een of meerdere van deze stappen. Jij bepaalt zelf waar jij hulp bij nodig hebt.

Van A tot Z

Ben je op zoek naar inspiratie? Heb je advies nodig over de kosten van je verbouwing? Of wil je juist hulp bij de uitvoering van je verbouwing? De Findio Verbouwcoach kan je hierbij helpen. Een architect of stylist is jouw aanspreekpunt. Hij of zij schakelt ook voor jou met andere partijen, zoals een aannemer. Je kunt bij de Findio Verbouwcoach terecht voor een Inspiratieconsult of voor de Realisatie van je verbouwing.

  • Het Inspiratieconsult. Nadat jij je wensen op papier hebt gezet, krijg je een persoonlijk consult aan huis van een architect of stylist. Een architect zet jouw woonwens om in een schets en een adviesrapport. Ga je met een stylist in gesprek? Dan ontvang je een op maat gemaakt moodboard ter inspiratie voor jouw verbouwing en een adviesrapport voor het stylingtraject.
  • De Realisatie. De Findio Verbouwcoach kan jouw (ver)bouwplannen realiseren, alleen of samen met een aannemer. Dit gebeurt op basis van een concreet ontwerp en nadat je een offerte hebt ontvangen. Een architect zal een concreet ontwerp maken en informatie geven over eventuele vergunningen of alvast een aanvraag daarvoor indienen. Op basis van het ontwerp, wordt een offerte opgesteld. Een stylist zal een ontwerp voor je uitwerken. Dit kan een inrichtingsplan, kleurenplan, lichtplan en stofferingsplan bevatten. Je ontvangt voor de realisatie van dit plan een offerte.
  • Ga je over tot een verbouwing? Dat begint met een intake aan huis met de aannemer, waarbij de Findio Verbouwcoach aanwezig is. De aannemer stelt een concrete offerte op voor de uitvoering van je verbouwing.

Wil jij verbouwen zonder stress? De Findio Verbouwcoach helpt je stap voor stap op weg, van creatie naar de daadwerkelijke verbouwing.

Bron: in samenwerking met Findio

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

margreet slootmans op 25 februari 2018 om 19:56

hallo,

wij hebben een jaren 20 woning gekocht waarvan we in augustus de sleutel krijgen. we moeten echt alles helemaal strippen en zouden heel graag tips willen hoe het aan te pakken.

gr margreet slootmans

>

vtwonen op 26 februari 2018 om 08:46

Beste Margreet, het is helaas niet mogelijk om onze stylisten in te huren voor persoonlijk advies. Wil je tips van de Findio verbouwcoach dan vind je hier meer informatie: https://www.findio.nl/verbouwcoach

>

Kirsten van Netten op 1 februari 2018 om 22:15

Ik probeer al sinds begin december 2017 in contact te komen met de findio verbouwcoach maar tot nu toe heeft hij/zij ondanks diverse verzoeken nog geen contact met ons opgenomen. Hoe jammer is dat? Wij willen zo graag een nieuwe keuken en onze woonkamer restylen, dat zouden wij heel graag met behulp van een stylist of architect doen.

>

vtwonen op 2 februari 2018 om 10:08

Beste Kirsten, bedankt voor je berichtje! We gaan contact zoeken met Findio en hen vragen zo snel mogelijk contact met je op te nemen middels het e-mailadres waarmee je deze reactie hebt geplaatst.

>

mary Commandeur op 7 januari 2018 om 18:53

Hallo, wij hebben een gemeentelijk monument gekocht en willen deze verbouwen. Er komt heel wat bij kijken dus advies is helemaal welkom.

>

Eric op 20 december 2017 om 17:00

Goedemiddag, wij willen graag onze woonkamer re-stylen

>

Barry op 11 december 2017 om 08:59

Wij willen ook graag en woonkeuken creëren

>

Ellen op 9 december 2017 om 18:12

Meer woonoppervlakte creëren door uitbouw en de nieuwe grotere keuken hierbij betrekken.

>

Annemarie op 30 november 2017 om 09:55

Ik wil een woonkeuken creëren.

>

desiree op 13 november 2017 om 12:36

ik wil dolgraag een andere keuken

Shop suggesties

Inspiratie suggesties