vtwonen

Nieuw: de Findio verbouwcoach!

Kom je ruimte tekort, vind je de indeling van je woning niet praktisch of is je nieuwbouwhuis bij oplevering nog niet helemaal af? Dan wil je misschien verbouwen. Geen zin in verbouwstress? Schakel dan de hulp in van de Findio Verbouwcoach. (in samenwerking met Findio)

Verbouwen zonder stress

Bij verbouwen komt veel kijken. Je moet bedenken wat je wilt, schetsen maken, zorgen dat je financiën op orde zijn en advies vragen over vergunningen en regelgeving. Ook eventuele vergunningen aanvragen, professionals inschakelen én voldoende tijd nemen, horen er allemaal bij. Er zijn veel bordjes hoog te houden. De Findio Verbouwcoach kan je helpen bij een of meerdere van deze stappen. Jij bepaalt zelf waar jij hulp bij nodig hebt.

Van A tot Z

Een verbouwing begint met creatie: wat wil je precies en hoe moet het eruit komen te zien? Daarna ga je over tot realisatie, oftewel de verbouwing zelf. De Findio Verbouwcoach kan je helpen bij beide fases van je verbouwing.

  • De creatie. Nadat jij je wensen op papier hebt gezet, krijg je een persoonlijk consult aan huis van een architect of stylist.
    Een architect denkt met je mee en zet jouw woonwens om in een schets en een actieplan. Zo weet je precies wat er allemaal moet gebeuren.
    Ga je met een stylist in gesprek? Dan zal deze je basisinterieuradvies geven. Na afloop van het consult ontvang je een rapport van de stylist en een Pinterest-moodboard ter inspiratie voor jouw verbouwing.
  • De realisatie. Heb je voldoende inspiratie om werk te maken van je verbouwplannen? Dan kun je aan de slag met het realiseren van de verbouwing. De architect of stylist maakt een concreet ontwerp voor jouw plannen, waarmee je naar de aannemer kunt.
  • De aannemer, die de Findio Verbouwcoach graag voor je zoekt, maakt een uitgebreide offerte voor je. Zijn jullie het eens over de offerte, dan voert de aannemer de verbouwing voor je uit.

Dus wil jij verbouwen zonder stress? De Findio Verbouwcoach helpt je stap voor stap op weg, van creatie naar de daadwerkelijke verbouwing. De Findio Verbouwcoach is er voor jou.

Bron: in samenwerking met Findio

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Barry op 11 december 2017 om 08:59

Wij willen ook graag en woonkeuken creëren

>

Ellen op 9 december 2017 om 18:12

Meer woonoppervlakte creëren door uitbouw en de nieuwe grotere keuken hierbij betrekken.

>

Annemarie op 30 november 2017 om 09:55

Ik wil een woonkeuken creëren.

>

desiree op 13 november 2017 om 12:36

ik wil dolgraag een andere keuken

Shop suggesties

Inspiratie suggesties