vtwonen

Nieuw: de Findio verbouwcoach!

Je komt ruimte tekort, bent niet meer tevreden over de indeling van je woning, je woonsmaak is veranderd of misschien heb je een nieuwbouwhuis gekocht: je wilt (ver)bouwen! En dan het liefst zonder stress. Dat kan, met de Findio Verbouwcoach. (in samenwerking met Findio)

Findio verbouwcoach

Verbouwen

Breng je veel tijd door in de keuken en is jouw droom een leefkeuken? Groeit je gezin en wil je van één slaapkamer twee maken? Of misschien ben je gewoon op zoek naar meer licht en ruimte in huis. Verbouwen is de oplossing.  Maar daar komt een heleboel bij kijken. Je moet bedenken wat je wil, zorgen dat je financiën op orde zijn,  advies vragen over vergunningen en regelgeving, deze eventuele vergunningen aanvragen, professionals inschakelen én voldoende tijd nemen. Kortom: je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. De Findio Verbouwcoach helpt je bij iedere stap en zorgt ervoor dat jouw woondroom werkelijkheid wordt.

Van A tot Z

Het leukste aan een verbouwing, wat ons betreft? Het maken van een moodboard en het schetsen van ideeën. Focus jij je maar op die woondroom, dan doet de Findio verbouwcoach de rest. Die helpt je namelijk bij:

  • De creatie. Nadat jij je wensen op papier hebt gezet, krijg je een persoonlijk consult aan huis door een architect. Na dit consult ontvang je een schets van de door jullie besproken woonwens.
  • De realisatie. Heb je voldoende inspiratie om werk te maken van je verbouwplannen? Dan kun je aan de slag gaan met het realiseren van jouw verbouwing. Een van de architecten of stylisten maakt graag een concreet ontwerp voor jouw plannen. Vervolgens kan de aannemer aan de slag met het maken van een offerte. Daarna volgt de realisatie van jouw woonwens of het verbouwplan.

Kortom: wil jij een verbouwing zonder stress, met betrouwbare vakmensen en gegarandeerde kwaliteit? Dan is de Findio Verbouwcoach iets voor jou.

Bron: in samenwerking met Findio

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

desiree op 13 november 2017 om 12:36

ik wil dolgraag een andere keuken

Shop suggesties

Inspiratie suggesties