vtwonen

Een groot huis sfeervol maken

In aflevering 4 van het tv-programma Verbouwen of Verhuizen zag je het monumentale pand van Nathalie en Dave uit Vlaardingen. Het bijzondere huis bestaat uit meerdere niveaus en kent daarmee verschillende ruimtes. Een struikelblok voor Nathalie, want hoe maak je een groot huis sfeervol? Interieurontwerpster Carlein Kieboom ging samen met aannemer Arjen de uitdaging aan. Zij lichten in deze video hun keuzes toe. (in samenwerking met Findio)

Sfeervolle woning

Sfeer in huis

Een verbouwing van een huis klinkt spannend, maar met een aantal kleine verbouwingen kun je al een heleboel veranderen. Het voordeel is dat je veel zelf kunt doen en kosten bespaart, waardoor je naast de verbouwing ook de styling een opfrisbeurt kunt geven. Wil jij meer weten? Bekijk dan de video.

Let op! Geld lenen kost geld

Financiën

De keuze om te verbouwen hangt vaak van heel veel factoren af. Vraag jezelf wat het jou waard is en welke voordelen het oplevert op de lange termijn. Je kunt voor een verbouwing sparen, maar je kunt ook een consumptief krediet afsluiten of je hypotheek aanpassen. Bekijk op Findio.nl of een consumptief krediet aansluit bij jouw verbouwplan.

Bron: in samenwerking met Findio

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Stefanie op 22 maart 2017 om 18:17

Beste heer/mevrouw,

Wij kijken iedere week naar uw programma en zouden willen weten wat de voorwaardes zijn om ons op te geven en welke kosten hier aan verbonden zijn. Graag horen wij de mogelijkheden.

Groeten Jikke en Stefanie

Shop suggesties

Inspiratie suggesties