vtwonen

Een woonkamer make-over in Velp

Janneke, Simone en hun twee zoontjes wonen in een monumentale twee-onder-een-kap-woning in Velp. De basis van de woning is goed, maar ze komen niet uit de indeling van hun woonkamer. Tijd om hulp in te schakelen! (in samenwerking met Findio)

De woonwens

De woonwens van Janneke en Simone is een sfeervol geheel maken van de zitkamer en de woonkeuken met een speelplek voor de jongens. Omdat ze er zelf niet uitkomen, besluiten ze om de Findio Verbouwcoach in te schakelen. Stylist Esther Jostmeijer gaat voor ze aan de slag. Nieuwsgierig naar hoe dat in zijn werk gaat? Bekijk hieronder de video’s: van intake tot het eindresultaat. Is jouw huis ook aan een make-over toe en ben je benieuwd wat de kosten zijn van de make-over bij Janneke en Simone? Dat kun je lezen in dit artikel.

De kennismaking

In de eerste video maken we kennis met het gezin. Ze laten het huis zien en delen hun woonwens in een intake-gesprek met de stylist.

Het plan

Stylist Esther gaat aan de slag met het plan voor de make-over. Ze maakt een Pinterestbord en selecteert producten voor de styling.

Het eindresultaat

Het is zover: de dag van de make-over! Met een vrachtwagen vol spullen gaat de stylist enthousiast aan de slag. Aan het einde van de dag komen de bewoners terug: wat vinden ze van het eindresultaat?

De Findio Verbouwcoach

Wil jij een ook een make-over of verbouwing zonder stress, met betrouwbare vakmensen en gegarandeerde kwaliteit? Kies dan voor de Findio Verbouwcoach. Meld je aan voor een afspraak en maak ook jouw woonwens waar.

Bron: in samenwerking met Findio

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anja op 26 augustus 2018 om 09:29

Super leuke metamorfose. Complimenten.

>

Kris op 21 juni 2018 om 21:59

Kan iemand mij vertellen waar de schilderijen ( posters) vandaan komen? Dit is precies wat ik zoek ????

>

vtwonen op 28 juni 2018 om 13:26

Beste Kris, de bewoners vonden de posters bij Desinio. De zwarte lijsten zijn van IKEA.

>

Marga op 19 juni 2018 om 09:39

De lamp boven de eettafel waar komt die vandaan? Hoor het graag

>

Femke op 13 juni 2018 om 18:48

Welke lichtblauwe kleur hebben jullie gebruikt?

>

vtwonen op 14 juni 2018 om 16:57

Beste Femke, de tv-kamer is geschilderd in de kleur Light Blue van Farrow & Ball. Bij de eettafel is Oval Room gebruikt en in de keuken Skylight, beide van Farrow & Ball.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties