vtwonen

Een grotere keuken: zo doe je dat

In aflevering 3 van het tv-programma Verbouwen of Verhuizen zag je Sarah en Wouter uit Zwolle. Zij hadden één probleem in huis: de kleine keuken. Stylist Eva van de Ven zette de indeling op z’n kop. Samen met aannemer Arjen legt Eva in deze video uit waar je rekening mee moet houden bij een verbouwing van de keuken. (in samenwerking met Findio)

Grotere keuken

Een grotere keuken

Ben jij dol op koken en uitgebreid eten, maar is je keuken te klein voor deze hobby? Denk aan het verplaatsen of uitbouwen van de keuken. Bekijk de video voor de toelichting van Eva en Arjen.

Let op! Geld lenen kost geld

Financiën

De keuze om te verbouwen hangt vaak van heel veel factoren af. Vraag jezelf wat het jou waard is en welke voordelen het oplevert op de lange termijn. Je kunt voor een verbouwing sparen, maar je kunt ook een consumptief krediet afsluiten of je hypotheek aanpassen. Bekijk op Findio.nl of een consumptief krediet aansluit bij jouw verbouwplan.

Bron: in samenwerking met Findio

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Suzanne van der Sanden op 12 december 2017 om 20:44

Beste VT wonen, kunnen jullie me vertellen welke tegels er bij deze keuken zijn gebruikt (en van welke leverancier?) (Verbouwing Sara en Wouter uit Zwolle).
Alvast dank, Suzanne

Shop suggesties

Inspiratie suggesties