kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Winnen: zelf aan de slag

In vtwonen zelf aan de slag helpen we stellen om de basis van hun huis op orde te krijgen. Heb jij ook plannen om je huis op te knappen? Samen met onze partners helpen we je graag op weg. Maak kans op een KARWEI cadeaukaart t.w.v. €250,-, Lundia waardecheque t.w.v. €250,- en een kleuradvies van Histor. (in samenwerking met KARWEI, Lundia en Histor)Zelf aan de slag

Alles voor jouw interieur van KARWEI

Bij KARWEI vind je alles voor in en rondom het huis: verf, klusmaterialen, (tuin)meubelen en alles om je interieur te stylen. Is jouw huis toe aan een opknapbeurt? Dan kun je een KARWEI cadeaukaart t.w.v. €250,- vast goed gebruiken. We geven er 5 weg.

Basisproducten van Lundia

Wil jij aan de slag met de basis van je interieur? Met laminaat, binnendeuren en kasten op maat van Lundia geef je deze basis een boost. Alles kun je naar wens samenstellen. Om je op weg te helpen, geeft Lundia 4 waardecheques t.w.v. €250,- weg. Deze kun je bij KARWEI besteden aan Lundia producten.

Kleuradvies van Histor

Welke verfkleur past bij jouw interieur? Groen? Of toch blauw? De juiste kleur kiezen, is en blijft lastig. Histor helpt je graag. Maak nu kans op een van de 3 stylistenadviezen die we in samenwerking met Histor weg mogen geven. Je wint een persoonlijk kleur- en interieuradvies van een stylist die bij jou thuis langskomt. Het resultaat: een uitgewerkt kleurenplan.

Welke prijs wil jij winnen?

A. 5x KARWEI cadeaukaart t.w.v. € 250,-
B. 4x waardecheque van Lundia t.w.v. € 250,-
C. Persoonlijk kleur- en interieuradvies van Histor

Vul onderstaand formulier in om mee te doen. De actie loopt t/m 17 december 2017. Lees hier de spelvoorwaarden.

Helaas, deze actie is afgelopen.

Bron: in samenwerking met KARWEI, Lundia en Histor

nog meer: tv