Aflevering 9 zelf aan de slag: terugkijken en shoppen (seizoen 4)

Vanaf nu komen Nicole en Jelle na hun vakanties altijd thuis in een warm gezinshuis. Bekijk ook de video waarin Anke terugblikt op de make-over.

Bij de bank

Bij de tv

Bij de werkplek

In de kast

Bij de eethoek

In de hal

vtwonen gemist? Aflevering 9:

Make-over door: Anke Helmich | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv

Reacties:

Patricia op 10 december 2017 om 22:35

Beste vtwonen, wij zijn helemaal verliefd op de schuifdeur met metaallook die in de aflevering is gebruikt. Helaas is deze op de site van karwei niet terug te vinden. Kunnen jullie ons helpen?
Mvg Patricia

Beste Patricia, de deur is alleen in de bouwmarkt verkrijgbaar en niet online. Althans, dat lezen we af aan het bericht op de KARWEI site 🙂 https://www.karwei.nl/zads-aflevering-9-shopping-eethoek

Rebecca op 13 december 2017 om 13:30

Hi vtwonen,

De muur met de betonlook, is dat een speciaal soort verf of kun je dat effect met iedere verf krijgen als je het spakmes gebruikt?

Groetjes Rebecca

Beste Rebecca, dat kun je het beste even bij KARWEI navragen. Zij kunnen je daar meer over vertellen!

Joshua op 27 december 2017 om 11:04

Hi VTWonen,

Ik wil graag een bureau maken op dezelfde manier als dat hier de tafel is gemaakt, met canvas en dan verven.
Wat zijn de materialen die zijn gebruikt precies? Ik vind op internet niet zulke doeken als die daar in beeld komen, ik heb dus mijn zinnen gezet op 80% katoen / 20% polyester. Dat kun je gewoon op maat bestellen. Is dat goed, of moet het echt extreem dik tentdoek zijn o.i.d.?
Daarnaast, de verf. Wat voor verf is er gebruikt? Ik zie histor op de achtergrond staan, dus het zal geen textielverf geweest zijn, maar wat wel?
Als laatste, zijn er goede alternatieven voor een stoftacker? Om nou zo'n ding aan te schaffen voor 1x gebruik vind ik zonde.
Alvast dank voor de reactie!

Joshua

Beste Joshua, je zou nog bij Combitex kunnen informeren of zij nog een canvasdoek hebben. Aan de potten op de achtergrond te zien, zou het een van deze potten verf moeten zijn geweest: http://www.histor.nl/producten/voorstrijk Je zou bij Histor nog even na kunnen vragen welke soort verf je het beste kunt gebruiken. Wij hebben helaas geen specifieke informatie van de stylist doorgekregen. Wat betreft je vraag over een stoftacker, daar kunnen we helaas geen passend antwoord op geven. Gewoon omdat we daar geen verstand van hebben. Dit zou je wellicht even in de bouwmarkt na kunnen vragen!