vtwonen

Aflevering 5: Guido en Margreet uit Amsterdam-Noord (seizoen 1)

Guido (43) en Margreet (38) wonen samen met hun kinderen Jack, Dex en Nina in een knus dijkhuisje in Amsterdam-Noord. In hun droomhuis is het drie tegen twee, want de kinderen hebben de woonkamer veroverd. Aan de speelgoed ‘macht’ komt een einde. Guido verrast Margreet, en de kinderen natuurlijk, met een kinderspeelhoek. 

vtwonen doe-het-zelf aflevering 5

Speelhoek: alleen voor kinderen

Na een pittige verbouwing van een half jaar konden Guido en Margreet hun intrek nemen in hun dijkhuisje. Hun droomhuis. Maar op het moment is het droomhuis een huis met heel veel speelgoed. Hoe gek ze ook zijn op hun drie kleintjes, ze nemen de hele woonkamer over. Het wordt tijd dat de woonkamer weer ‘ouder vriendelijk’ wordt. Omdat Margreet alle ballen in de lucht heeft gehouden tijdens Guido’s periode van ziekte, wil hij zijn vriendin verrassen met een opgeruimde kinderspeelhoek. Marlayne Sahupala en doe-het-zelf stylist Kim van Rossenberg schieten te hulp om Guido hierbij te helpen. Wat zijn project precies is? Dat zie je zondag 18:00 uur op SBS6.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 5.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Daisy op 3 juli 2017 om 00:35

Aflevering 5: Guido en Margreet uit Amsterdam-Noord (seizoen 1)
de mooie opbergbakken (voor het speelgoed) waar kan ik deze vinden hoe die gemaakt worden?

>

Saskia op 24 mei 2015 om 18:39

Hallo, de dicht kast met twee deuren vond ik prachtig.
Waar is de kast te koop?

>

vtwonen op 26 mei 2015 om 10:09

Beste Saskia, de kast in combinatie met het bankje is gemaakt door Combitex. Misschien kun je daar eens informeren naar de mogelijkheid of ze er ook eentje voor jou kunnen maken.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties