vtwonen

Aflevering 4: Bregje en Igor uit Bergen (seizoen 1)

Bregje (42) en Igor (46) wonen samen met hun zoontjes Beer en Boaz in Bergen. Bregje heeft veel aandacht besteedt aan de inrichting van hun mooie huis. Eigenlijk is alles af. Maar toch, de slaapkamer mist nog persoonlijkheid. Bregje verrast Igor met een fijne droomslaapkamer. Eentje waar zijn eigen gereedschapskist niet aan te pas is gekomen.

even-voorstellen-aflevering

Droomslaapkamer met persoonlijkheid

Bregje wil dolgraag een leuke en gezellige plek van hun slaapkamer maken. Enige obstakel: ze kan zelf naar eigen zeggen niet klussen en heeft dus de handige handen van Igor nodig. En laat Igor het klussen nu inmiddels juist goed zat zijn. Wat een verrassing zou het voor hem zijn als Bregje hierin zelf eens het voortouw neemt. Doe-het-zelf-stylist Corrien Flohil schiet te hulp en bedenkt een plan die de slaapkamer de sfeer moet geven waar het zo naar verlangt. Wat het project van Bregje is? Dat zie je zondag om 18:00 uur op SBS6!

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 4.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Jill op 18 mei 2015 om 12:42

Hoi,
Dit heeft werkelijk helemaal niets met wonen & inrichting te maken zoals dit programma. Maar de shawl die Bregje om heeft vind ik hele erg mooi. Waar komt deze vandaan? Of is dit eigen kleding?

>

vtwonen op 19 mei 2015 om 08:02

Beste Jill, helaas weten wij niet waar de kleding van Bregje vandaan komt. Dit is inderdaad eigen bezit. Succes met je zoektocht!

>

Carolien op 17 mei 2015 om 18:34

Hoii,
Ik heb net de aflevering zitten kijken en ik wilde graag weten welke kleur groen er op de slaapkamer muur gebruikt is:)

Shop suggesties

Inspiratie suggesties