WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

‘Weer verliefd op je huis’ begint weer, maar nu om 18:55 uur

Alweer het elfde tv-seizoen ‘Weer verliefd op je huis’ gaat beginnen! Samen met presentator Kees Tol helpen onze vtwonen stylisten Marianne Luning, Fietje Bruijn, Frans Uyterlinde en Eva van de Ven de bewoners met hun woondilemma’s. De allereerste make-over is te zien op zondag 22 september om 18:55 uur. Let op: dat is de komende weken dus een halfuurtje eerder dan je gewend bent.

vtwonen | weer verliefd op je huis | seizoen 11

Twee woonsmaken verenigd

‘Ik vind het geweldig als bewoners verbaasd in hun nieuwe huis binnenkomen, ze zien hoe hun ideeën en voorkeuren vorm hebben gekregen en dat ze dan eindelijk het huis hebben dat ze zo graag wilden’, vertelt stylist Frans Uyterlinde. Hij is de eerste stylist die dit seizoen aan de slag gaat met een make-over in de twee-onder-een-kapwoning van Bart en Marieke in Lelystad. Samen met hun twee zonen Sven (5) en Lars (1,5) wonen ze op een heerlijke, rustige plek, maar de woonkamer krijgen ze maar niet sfeervol en gezellig. De meubels hebben overal al een keer gestaan en de grote raampartijen maken het lastig om de juiste indeling te vinden.

Kijken maar!

Benieuwd naar Frans’ oplossing voor het woondilemma van Bart en Marieke? De eerste aflevering kun je zien op zondag 22 september om 18:55 uur op SBS6. Na de make-over van Frans Uyterlinde volgen tot en met 8 december nog veel meer inspirerende make-overs van onze andere vtwonen stylisten Marianne, Fietje en Eva.

Niks missen?

Op deze pagina shop je de gebruikte kleuren, materialen, meubels en woonaccessoires. Kun je niet wachten en wil je niks missen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief, ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs én krijg direct € 10,- shoptegoed als welkomstcadeau.

Fotografie: Brenda van Leeuwen | Styling: Frans Uyterlinde

nog meer: tv