vtwonen

Kijk je mee naar een gloednieuw seizoen?

Heb je het al in de wandelgangen gehoord? Seizoen 9 (!) van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ maakt zijn opwachting aankomende zondag 16 september. Wij kunnen niet wachten! En onze stylisten ook niet, want dat zij ook dit seizoen hun eigen interieurgrenzen én die van de stellen hebben opgezocht, mag je van ons aannemen. En dacht je dat dit het grootste nieuws was? We hebben nog een verrassing voor je in petto. Dit najaar zie je namelijk maar liefst 12 make-overs voorbijkomen. Je hoort het goed. Reserveer de zondagavond maar vast tot en met 2 december! 

Wat kan je van ons verwachten?

Eigenlijk hetzelfde als alle voorgaande seizoenen! Vier creatieve stylisten: Fietje Bruijn, Marianne Luning, Wendy Verhaegh en Frans Uyterlinde. Een enthousiaste presentator: Kees Tol. Een flinke dosis woonproblemen en bijbehorende wooninspiratie. We willen er eigenlijk niet teveel woorden aan vuil maken en je maar één boodschap meegeven: kijken! En heb je iets leuks gespot? Dan vind je per aflevering alle informatie over de gebruikte kleuren, producten en materialen altijd terug op deze pagina.

Het nieuwe seizoen begint zondag 16 september om 19.30 uur op SBS6. Wij zijn aan het aftellen. Jij ook? Kan je niet wachten? Bekijk de afleveringen van het vorige seizoen hier terug.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Carol van ginkel op 19 februari 2019 om 18:42

Ik heb een semibungalow uit 2004 in Valkenswaard en wil mijn interieur graag in de style uit de jaren 60 /70 en tevens de vloer op de hele begane grond . U bent hier van harte welkom om mijn huis te verfraaien . Graag hoor ik van u.

>

Betty Bouwhuizen op 10 februari 2019 om 19:31

Graag zouden wij ons opgeven voor het programma

>

vtwonen op 11 februari 2019 om 12:00

Beste Betty,
Seizoen tien van Weer Verliefd op je Huis is vanaf februari te zien op tv. Helaas kun je je hier niet meer voor opgeven.
Het aanmelden verloopt via SBS, je kunt je elk moment opgeven door dit formulier in te vullen:
https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen
Succes en wellicht word je uitgekozen voor een volgend seizoen.
Groet,
vtwonen

>

Peter en Betty bouwhuizen op 10 februari 2019 om 17:44

Wij zijn een echtpaar van bijna 68 en 72 jaar willen nog zeker 10 jaar in ons huis blijven wonen wij hebben een budget gespaard om gezellig en fijn te wonen kunnen jullie ons helpen volgend jaar 50 jaar getrouwd maar blijven maar in het zelfde interieur hangen zouden jullie ons kunnen helpen om ons gelukkig te maken in ons huis bij voorbaat dank Peter en Betty zodat we ons weer geliefd in eigen huis blijven

>

vtwonen op 12 februari 2019 om 15:20

Beste Peter en Betty,
Alvast gefeliciteerd met jullie gouden huwelijk!
Het aanmelden verloopt helaas niet via ons maar via SBS6, jullie kunnen je elk moment opgeven door onderstaand formulier in te vullen:
https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen
Groet,
vtwonen

>

Judith schols op 26 januari 2019 om 17:14

Goedemiddag

Zou ik mij nog voor volgend seizoen kunnen aanmelden? Ik heb een jaren 30 eensgezinswoning in de vruchtenbuurt van haag en wil grondig verbouwen. Keuken naar de erker aan se voorkant en woonkamer naar de tuin. Plus dan ook nieuwe tuindeuren. Wij hebben voldoende geld voor de verbouwing echter onze smaken verschillen. Wellicht dat jullie kunnen helpen?

Met hartelijke groet,
Judith schols

>

vtwonen op 27 januari 2019 om 09:11

Beste Judith,
Seizoen tien van Weer Verliefd op je Huis is vanaf februari te zien op tv. Helaas kun je je hier niet meer voor opgeven.
Het aanmelden verloopt via SBS, je kunt je elk moment opgeven door dit formulier in te vullen:
https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen
Succes en wellicht word je uitgekozen voor een volgend seizoen.
Groet,
vtwonen

>

Esther op 28 november 2018 om 22:51

Hai, wij hebben ons aangemeld op de site. Echter na het versturen van het formulier komt er geen bevestiging te staan. Alleen weer het verzoek om het formulier in te vullen, alleen de vragen worden dan niet geladen. Komt onze aanmelding nu wel goed aan? Groetjes Esther & Gerben

>

vtwonen op 16 januari 2019 om 11:56

Beste Esther & Gerben,
Goed om te horen dat jullie je hebben aangemeld! Zijn wij altijd blij mee. De aanmelding is goed gegaan, dus mochten jullie geselecteerd worden dan ontvangen jullie bericht.
Hartelijke groet,
vtwonen

>

Florine de Ranitz op 28 november 2018 om 08:51

Beste, ik heb gisteren tot 2x toe het aanmeldformulier ingevuld, maar de pagina erna was blanco (behalve fragmenten uit het programma)...ik bennog een keer een pagina terug gegaan en heb ‘m nog een keer verstuurd, maar ik krijg geen bevestigingsmail. Wat gaat er verkeerd?

Florine

>

vtwonen op 16 januari 2019 om 15:27

Beste Florine,
Goed om te horen dat je je hebt aangemeld! Zijn wij altijd blij mee. De aanmelding is goed gegaan, dus mocht je geselecteerd worden dan ontvang je bericht.
Hartelijke groet,
vtwonen

>

Ypie op 12 november 2018 om 19:41

Hallo, ik heb het aanmeldingsformulier ingevuld en vroeg me af of ik ook een bevestigingsmail toegestuurd hoor te krijgen. Ik heb in ieder geval niets ontvangen. Ben heel benieuwd of we geselecteerd worden! Groeten, Ypie

>

vtwonen op 13 november 2018 om 07:08

Beste Ypie, je ontvangt van ons geen mail, maar zou wel een bevestiging in beeld gezien moeten hebben, nadat je het formulier hebt verzonden.

>

Gerda Harms op 9 november 2018 om 18:52

Ik zou me op willen geven voor het programma. We hebben nu een redelijk klassiek interieur en we zouden wel graag iets landelijk en moderne interieur willen. Maar hoe??????Help

>

Willy de Lange op 28 oktober 2018 om 19:04

Hallo, ik wil me graag opgeven voor wordt weer verliefd op je huis. Helaas krijg ik steeds een geel beeld met allemaal rare dingen en geen vragenlijst. Kunt u mij misschien op weg helpen? Dat zou heel fijn zijn en almvast bedankt. Hart gr Willy

>

Richard Eijgenraam op 22 september 2018 om 17:15

Ik zou heel graag een keer bezoek willen krijgen van Frans!! Wij zouden hier op dit moment echt heel blij van kunnen worden. Maar hoe is het mogelijk om dit te verwezenlijken. Hoor graag van jullie.

Groeten, Richard Eijgenraam

Shop suggesties

Inspiratie suggesties