WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kijk je mee naar een gloednieuw seizoen?

Heb je het al in de wandelgangen gehoord? Seizoen 9 (!) van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’ maakt zijn opwachting aankomende zondag 16 september. Wij kunnen niet wachten! En onze stylisten ook niet, want dat zij ook dit seizoen hun eigen interieurgrenzen én die van de stellen hebben opgezocht, mag je van ons aannemen. En dacht je dat dit het grootste nieuws was? We hebben nog een verrassing voor je in petto. Dit najaar zie je namelijk maar liefst 12 make-overs voorbijkomen. Je hoort het goed. Reserveer de zondagavond maar vast tot en met 2 december! 

Wat kan je van ons verwachten?

Eigenlijk hetzelfde als alle voorgaande seizoenen! Vier creatieve stylisten: Fietje Bruijn, Marianne Luning, Wendy Verhaegh en Frans Uyterlinde. Een enthousiaste presentator: Kees Tol. Een flinke dosis woonproblemen en bijbehorende wooninspiratie. We willen er eigenlijk niet teveel woorden aan vuil maken en je maar één boodschap meegeven: kijken! En heb je iets leuks gespot? Dan vind je per aflevering alle informatie over de gebruikte kleuren, producten en materialen altijd terug op deze pagina.

Het nieuwe seizoen begint zondag 16 september om 19.30 uur op SBS6. Wij zijn aan het aftellen. Jij ook? Kan je niet wachten? Bekijk de afleveringen van het vorige seizoen hier terug.

nog meer: tv