vtwonen

vtwonen op tv - een terugblik op seizoen 1!

De eerste serie van vtwonen op televisie is afgelopen en hoe. De laatste aflevering met de metamorfose van het huis van Wendy en Jordy was een prachtafsluiter. Maar niet getreurd, alle afleveringen worden op zondag om 18:30 uur SBS6 herhaald en we blikken hier nog even terug op de afleveringen, de gebruikte producten door stylisten Fietje, Frans en Marianne en de meest gestelde vragen. En.. er komt een vervolg!

vtwonen loft

vtwonen-kast-groen

vtwonen-lampen-en-suite-kroonluchter

Wie deden er ook alweer mee?

Alle afleveringen van vtwonen draaien om bewoners die weer verliefd willen worden op hun huis en toch zijn ze allemaal weer anders. Kun jij je nog de eerste metamorfose van het startershuis van Marlous en Tobias nog herinneren?  Of de nieuwbouwwoning van Michelle en Martijn? De woonboerderij van Monique en Oscar kreeg van stylist Frans een nieuw interieur en wat dacht je van de jaren 30-woning van Charlotte en Jan? Alle afleveringen en gebruikte producten vind je hier!

Producten

Om het je makkelijk te maken hebben we een overzicht gemaakt van de gebruikte producten door de stylisten. Per aflevering kun je terugvinden wat er te koop is in de shop van vtwonen. En wil je weten welke kleuren verf er zijn gebruikt in de huizen of waar bijvoorbeeld het behang en de gordijnen verkrijgbaar zijn, dan kun je de gebruikte producten hier vinden. Je kunt alle afleveringen ook nog eens rustig terugkijken.

De meestgestelde vragen

Elke aflevering vroegen de vtwonen kijkers op Facebook en Twitter weer in welke winkel de stijlkamers te vinden zijn waar de stylisten met de bewoners gaan kijken. Dit is Loods 5 in Zaandam! De stylisten shoppen elke aflevering ook in Woonmall Alexandrium in Rotterdam. We kregen in aflevering 1 veel vragen over de deursticker, deze zal in 2015 in de collectie van vtwonen komen. We kregen ook veel vragen over een print van een Indiaan die in aflevering 6 in de huiskamer hing, deze vonden we bij Nano in Woonmall Alexanderium. De vilten wandkleed uit dezelfde aflevering was helaas niet te koop, maar wel zelf te maken. De vraag die ook elke keer terugkomt: kan de vtwonen stylist ook alsjeblieft bij mij thuis aan de slag? Helaas kunnen we dat niet voor je regelen: Fietje, Frans en Marianne hebben hun handen vol aan de prachtige producties voor het magazine en de uitzendingen. Maar… goed nieuws: je kunt je aanmelden voor de volgende serie.

Aanmelden

Wil jij meedoen aan de volgende serie van vtwonen op SBS6? Je kunt je nu aanmelden!

 

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

loes Douze op 26 april 2015 om 12:47

Hi beste Redactie, ik had eerder info aangevraagd over een stalen tafel die voorbij kwam in aflevering 10, maar vergat te vermelden het is aflevering 10 van seizoen 1 :-). Hartelijke groeten, Loes en nogmaals alvast bedankt!

>

tessie op 9 december 2014 om 12:11

ik vond de eerste aflevering prachtig.
Met de stoere elementen.
De kast het kinder tafeltje
De tafel als een geheel super.
Frans is combitex.

>

elly op 6 december 2014 om 10:44

Wat een feest was het om jullie afleveringen te bekijken. Veel inspiratie opgedaan, want ons huis staat te koop en ik volg alle woonprogramma's.
de laatste afleveringen bekeken met mijn zoons van 20 en 17. Ze vonden de loft geweldig! Ik dank jullie.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties