WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Terugblik op seizoen 7 – Weer verliefd op je huis

Yes, 10 seizoenen, 100 afleveringen Weer verliefd op je huis! Daarom blikken we terug op de meest bijzondere, opmerkelijke afleveringen van de 10 voorgaande seizoenen. Seizoen 7, aflevering 10: het huis van Ernst en Anouck uit Heiloo. Na de koop besloten ze de woning gelijk te verbouwen, maar tijdens de verbouwing werd zowel de vader van Ernst als de vader van Anouck ziek. Dit heeft veel invloed gehad op hun leven en daarbij de inrichting van hun huis. Stylist Frans ging de uitdaging aan! 

Hij houdt van strak en modern, zij van vintage en industrieel

Door de heftige periode hadden Ernst en Anouck besloten om een positief familiefeest te geven: ze gingen in de zomer trouwen. Daarmee hoopten ze een zware periode af te sluiten en een frisse start te maken. Daar hoorde dus ook een nieuw interieur bij, alleen botsten de twee als het gaat om de woonsmaken. Stylist Frans Uyterlinde kreeg de schone taak om het feestje nog groter te maken, en dat lukte! Ernst: ‘Niet te geloven, wat is het mooi geworden!’

Wil je deze aflevering nog eens terugkijken? Hier vind je de video. Of bekijk alle uitgelichte make-overs van de 10 voorgaande seizoenen Weer verliefd op je huis!

Fotografie: Barbara Kieboom | Stylist Frans Uyterlinde

nog meer: tv