vtwonen

Nieuwe afleveringen van Weer verliefd op je huis!

Goed nieuws: we hebben weer tien mooie, spiksplinternieuwe afleveringen van ‘Weer verliefd op je huis’ voor je in petto. Viktor Brand en onze stylisten gaan elke zondagavond om 19:30 uur de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Nieuwsgierig of dat ook dit seizoen weer lukt? Zet zondag 4 september in je agenda en stem af op SBS6!

vtwonen Weer verliefd op je huis

Weer verliefd op je huis

Dit seizoen krijg je wederom wat je van ons gewend bent: een uur vol wooninspiratie, DIY tips en de laatste trends. Onze stylisten Frans, Fietje, Marianne en Wendy trekken alles uit de kast om alle bewoners zich weer thuis te laten voelen in hun eigen huis. Ze sluiten geen compromissen tussen twee woonstijlen, maar creëren één woonstijl waar beide partners verliefd op worden.

Aflevering 1

Frans Uyterlinde trapt het nieuwe seizoen af in Nieuwegein bij Suzanne en Ray. Zij houdt van natuurlijke tinten, robuuste materialen en karakteristieke meubels, hij juist van felle kleuren, hoogglans en modern. Lukt het Frans en Viktor om het stel weer verliefd te laten worden op hun huis?

Kun je niet langer wachten op het nieuwe seizoen? Kijk dan de vorige seizoenen hier nog eens terug. Zag je mooie producten in de afleveringen? Die shop je makkelijk hier.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Franny op 8 oktober 2017 om 19:56

Wat zijn ongeveer de kosten. Wel fijn om te weten waar je aan moet denken. Zag onderstaand al eerder een vraag over kosten maar vmet het andwoord kan je niet zoveel. Vast bedankt.

>

vtwonen op 10 oktober 2017 om 07:12

Beste Franny, we kunnen je op dit moment geen ander antwoord geven dan je al gevonden hebt. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd waarvan je op de hoogte wordt gesteld als je geselecteerd bent voor deelname.

>

Rianne op 1 oktober 2017 om 20:36

Hallo VTwonen,

Mijn vriend en ik hebben een nieuwbouwwoning en behalve de vloer, keuken en badkamer moet alles nog bedacht en ingericht worden. We hebben nog meubels van onze vorige woning, maar we weten niet goed hoe we het beste de woonkamer kunnen inrichten om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden m Is het ook mogelijk ons op te geven met dit 'probleem'?

>

Lysanne op 27 september 2017 om 13:30

Hallo ik had een vraag als ik me zou aanmelden aan hoevel kosten zou ik moet denken voor mij woonkamer heel groot is het niet alvast bedankt

>

vtwonen op 28 september 2017 om 08:51

Beste Lysanne, er wordt een kleine bijdrage gevraagd van alle deelnemers. Over de exacte kosten hoor je mee wanneer je geselecteerd bent voor deelname.

>

Mionique Peters -de Swart op 18 september 2017 om 19:32

Beste Stylisten, vandaag heb ik 2 x het aanmeldformulier op de computer in gevuld voor SBS 6 . Heb geen bevestiging gehad dat jullie het hebben ontvangen . Klopt dat? En is het goed aangekomen? Mvg. Monique de Swart

>

vtwonen op 10 oktober 2017 om 08:24

Beste Monique, je zou een automatische ontvangstbevestiging gekregen moeten hebben. Dat onze collega's ook echt contact op gaan nemen voor deelname, daar kunnen we geen garanties over geven.

>

Lilo op 29 augustus 2017 om 09:00

Beste vtwonen. mijn ouders willen graag onze tuin verbouwen alleen we komen er nooit aan toe,hoe kunnen wij ons opgeven

>

vtwonen op 30 augustus 2017 om 07:01

Beste Lilo, Weer verliefd op je tuin is niet echt een apart programma. Vorig seizoen is er gekozen om twee tuin make-overs te doen. Of dat nog een keer voorbij gaat komen, durven we daarom niet te zeggen. Je kunt wel vrijblijvend dit formulier invullen: http://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen

>

klabbers .geen email bel me aub. op 1 augustus 2017 om 21:26

hallo kan ik me aub mij
opgeven voor jullie programa.
ik heb geen email bel me aub.
groet hr klabbers.

>

Chantal op 10 juli 2017 om 17:07

Goedemiddag,

Wanneer is het weer mogelijk om je aan te melden voor jullie uitzendingen?

Groetjes Chantal

>

Kadur op 13 juni 2017 om 22:11

Hallo, ik kom niet vooruit met het opleuken van mijn woonkamer. Ik heb geen inspiratie en kan goed advies gebruiken. Wat zijn de voorwaarden om mee te kunnen doen?

>

vtwonen op 21 juni 2017 om 09:33

Beste Kadur, je kunt je als stel opgeven voor onze programma's. Hierbij is het dan zo dat er een duidelijk verschil in woonstijl moet zijn. Dat is in principe de meest belangrijke voorwaarde.

>

Anneke Hendriksen op 12 juni 2017 om 13:07

Waar kun je je aanmelden om mee te doen aan het programma?

>

Karin hoen op 4 juni 2017 om 19:08

Wij hebben jaren lang in de verbouwing gezeten...we zijn er aan toe om onze nieuwe keuken en woonkamer in terichten.
We hopen dat jullie ons kunnen helpen..horen het graag.
Vriendelijke groet,
Familie hoen.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties