vtwonen

Nieuwe afleveringen van Weer verliefd op je huis!

Goed nieuws: we hebben weer tien mooie, spiksplinternieuwe afleveringen van ‘Weer verliefd op je huis’ voor je in petto. Viktor Brand en onze stylisten gaan elke zondagavond om 19:30 uur de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Nieuwsgierig of dat ook dit seizoen weer lukt? Zet zondag 4 september in je agenda en stem af op SBS6!

vtwonen Weer verliefd op je huis

Weer verliefd op je huis

Dit seizoen krijg je wederom wat je van ons gewend bent: een uur vol wooninspiratie, DIY tips en de laatste trends. Onze stylisten Frans, Fietje, Marianne en Wendy trekken alles uit de kast om alle bewoners zich weer thuis te laten voelen in hun eigen huis. Ze sluiten geen compromissen tussen twee woonstijlen, maar creëren één woonstijl waar beide partners verliefd op worden.

Aflevering 1

Frans Uyterlinde trapt het nieuwe seizoen af in Nieuwegein bij Suzanne en Ray. Zij houdt van natuurlijke tinten, robuuste materialen en karakteristieke meubels, hij juist van felle kleuren, hoogglans en modern. Lukt het Frans en Viktor om het stel weer verliefd te laten worden op hun huis?

Kun je niet langer wachten op het nieuwe seizoen? Kijk dan de vorige seizoenen hier nog eens terug. Zag je mooie producten in de afleveringen? Die shop je makkelijk hier.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Laura op 13 november 2017 om 13:14

Hallo,
Ik zou graag mij ouders op willen geven, maar wij hebben maar weinig budget. Worden de kosten afgestemd of wat de deelnemers kunnen betalen? En kun je nog stoppen als de eigen bijdrage toch te hoog blijkt te zijn? Graag zou ik meer informatie over de voorwaarden voor het aanmelden krijgen.

>

Roxana van den Akker op 14 november 2017 om 08:50

Beste Laura, de kosten worden bekendgemaakt wanneer je geselecteerd wordt voor deelname. Je zit dan overigens nog nergens aan vast. Dus mocht het dan niet mogelijk zijn om deel te nemen, kan er gewoon nog bedankt worden.

>

klabbers .geen email bel me aub. op 7 november 2017 om 20:52

hallo kan ik me aub opgeven
ik wil graag mij moeder helpen en verrassen.
bel me aub ik heb geen email.
tel ...
vriendelijk groet Dhr klabbers

>

Patricia de Meulmeester op 5 november 2017 om 10:07

Beste VT wonen,

Graag komen wij voor een metaformose van onze woonkamer in aanmerking.
Onze wens is praktisch en gezellig.
En suite deuren hebben we in ons bezit omdat we dat graag zouden willen. Nu is het nog 1 grote ruimte en klankkast. Na een burn-out ben ik gevoelig gebleven voor teveel prikkels cq geluiden. D.m.v. ensuite in te bouwen hoop ik dit te verminderen.
Mvg, Patricia (gezin met 2 dochters van 8 en 12jr)

>

Marloes op 31 oktober 2017 om 11:50

Hallo vtwonen,

Wat een mooie aflevering weer, wat een bewondering voor de stylisten die het iedere keer weer flikken.

Klopt het dat het formulier niet meer werkt? Ik wilde ons graag opgeven, maar helaas lukt dat niet.

Groeten,

Marloes

>

Debora op 20 oktober 2017 om 16:20

Hallo vtwonen.
Maakt het uit of je een huur of koop woning hebt om aan het programma mee te kunnen doen?
Want wij kunnen hier echt wel hulp gebruiken.
Bedankt voor je tijd????

>

vtwonen op 27 oktober 2017 om 16:07

Beste Debora, wie niet waagt... Gewoon het formulier invullen! We hebben vaker koophuizen dan huurhuizen, maar ze zijn wel eens voorbijgekomen.

>

Franny op 8 oktober 2017 om 19:56

Wat zijn ongeveer de kosten. Wel fijn om te weten waar je aan moet denken. Zag onderstaand al eerder een vraag over kosten maar vmet het andwoord kan je niet zoveel. Vast bedankt.

>

vtwonen op 10 oktober 2017 om 07:12

Beste Franny, we kunnen je op dit moment geen ander antwoord geven dan je al gevonden hebt. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd waarvan je op de hoogte wordt gesteld als je geselecteerd bent voor deelname.

>

Rianne op 1 oktober 2017 om 20:36

Hallo VTwonen,

Mijn vriend en ik hebben een nieuwbouwwoning en behalve de vloer, keuken en badkamer moet alles nog bedacht en ingericht worden. We hebben nog meubels van onze vorige woning, maar we weten niet goed hoe we het beste de woonkamer kunnen inrichten om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden m Is het ook mogelijk ons op te geven met dit 'probleem'?

>

Lysanne op 27 september 2017 om 13:30

Hallo ik had een vraag als ik me zou aanmelden aan hoevel kosten zou ik moet denken voor mij woonkamer heel groot is het niet alvast bedankt

>

vtwonen op 28 september 2017 om 08:51

Beste Lysanne, er wordt een kleine bijdrage gevraagd van alle deelnemers. Over de exacte kosten hoor je mee wanneer je geselecteerd bent voor deelname.

>

Mionique Peters -de Swart op 18 september 2017 om 19:32

Beste Stylisten, vandaag heb ik 2 x het aanmeldformulier op de computer in gevuld voor SBS 6 . Heb geen bevestiging gehad dat jullie het hebben ontvangen . Klopt dat? En is het goed aangekomen? Mvg. Monique de Swart

>

vtwonen op 10 oktober 2017 om 08:24

Beste Monique, je zou een automatische ontvangstbevestiging gekregen moeten hebben. Dat onze collega's ook echt contact op gaan nemen voor deelname, daar kunnen we geen garanties over geven.

>

Lilo op 29 augustus 2017 om 09:00

Beste vtwonen. mijn ouders willen graag onze tuin verbouwen alleen we komen er nooit aan toe,hoe kunnen wij ons opgeven

>

vtwonen op 30 augustus 2017 om 07:01

Beste Lilo, Weer verliefd op je tuin is niet echt een apart programma. Vorig seizoen is er gekozen om twee tuin make-overs te doen. Of dat nog een keer voorbij gaat komen, durven we daarom niet te zeggen. Je kunt wel vrijblijvend dit formulier invullen: http://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen

Shop suggesties

Inspiratie suggesties