Nieuwe afleveringen van Weer verliefd op je huis!

Goed nieuws: we hebben weer tien mooie, spiksplinternieuwe afleveringen van ‘Weer verliefd op je huis’ voor je in petto. Viktor Brand en onze stylisten gaan elke zondagavond om 19:30 uur de uitdaging aan om bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. Nieuwsgierig of dat ook dit seizoen weer lukt? Zet zondag 4 september in je agenda en stem af op SBS6!

vtwonen Weer verliefd op je huis

Weer verliefd op je huis

Dit seizoen krijg je wederom wat je van ons gewend bent: een uur vol wooninspiratie, DIY tips en de laatste trends. Onze stylisten Frans, Fietje, Marianne en Wendy trekken alles uit de kast om alle bewoners zich weer thuis te laten voelen in hun eigen huis. Ze sluiten geen compromissen tussen twee woonstijlen, maar creëren één woonstijl waar beide partners verliefd op worden.

Aflevering 1

Frans Uyterlinde trapt het nieuwe seizoen af in Nieuwegein bij Suzanne en Ray. Zij houdt van natuurlijke tinten, robuuste materialen en karakteristieke meubels, hij juist van felle kleuren, hoogglans en modern. Lukt het Frans en Viktor om het stel weer verliefd te laten worden op hun huis?

Kun je niet langer wachten op het nieuwe seizoen? Kijk dan de vorige seizoenen hier nog eens terug. Zag je mooie producten in de afleveringen? Die shop je makkelijk hier.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Madelief op 11 februari 2019 om 17:48

Hallo, Ik wil supeeeer graag mijn ouders opgeven voor het progamma! We kijken er altijd naar en ze zeggen altijd verrast iemand ons maar! Alleen heb ik 1 vraag kost het ook geld of moeten we er een eigen bijdragen bij leggen????? Vriendelijke groetjes Hoor graag van iets van u terug

>

vtwonen op 12 februari 2019 om 10:12

Beste Madelief,
Voor deze vraag kun je het beste contact opnemen met SBS6.
Het aanmelden verloopt via SBS, je kunt je elk moment opgeven door dit formulier in te vullen:
https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen
Groet,
vtwonen

>

Jeffrey op 6 december 2018 om 11:31

Worden er nog nieuwe afleveringen gemaakt van verbouwen of verhuizen? Zo ja waar kunnen we ons dan opgeven?

>

vtwonen op 11 januari 2019 om 17:01

Beste Jeffrey,
Helaas keert vtwonen verbouwen of verhuizen niet meer terug. Vanaf februari start er weer een gloednieuw seizoen van vtwonen Weer Verliefd Op Je Huis.
Groet,
vtwonen

>

Ineke van Kesteren op 18 november 2018 om 14:16

Graag wil ik mij opgeven kan dit?
Alleenstaande vrouw /verhuizing naar seniorenappartement ?Help ik wil het tijdloos inrichten !!!

>

vtwonen op 20 november 2018 om 06:52

Beste Ineke, voor ons programma 'vtwonen verhuist' zoeken we op dit moment geen nieuwe kandidaten. En helaas is 'Weer verliefd op je huis' geen programma waarin we helpen verhuizen. Sorry!

>

Catherina op 28 juli 2018 om 13:13

Hallo,

Is er ook een eigen bijdrage als je je opgeeft voor “weer verliefd je huis” of iemand daarvoor inschrijft? Hoe zit dit eigelijk in elkaar? Tuurlijk ligt het aan de spullen wat in huis komen, maar aan wat voor bedrag wordt er dan gedacht?

Groetjes

>

vtwonen op 27 augustus 2018 om 08:16

Beste Catherina, excuus voor onze late reactie. De kosten die verbonden zijn aan deelname worden bekendgemaakt zodra geselecteerd bent voor deelname. Dan zit je overigens nog nergens aan vast. Wil je toch niet meedoen aan ons programma na het horen van de voorwaarden, dan is dat geen probleem.

>

Wouter op 26 juli 2018 om 10:23

Hallo. Laatst weer een leuke aflevering gezien van een tuin make-over. Ik zie echter niet waar we ons hiervoor kunnen aanmelden. Komt deze versie nog terug in dit of volgend seizoen? Wanneer moeten we ons aanmelden of is de aanmelding al gesloten?

>

vtwonen op 26 juli 2018 om 12:59

Beste Wouter, we durven op dit moment niet te zeggen dat er met zekerheid nieuwe tuin afleveringen gemaakt gaan worden. Als dat zo is, gaat dat sowieso wel pas volgend jaar worden. Je kunt wel gewoon alvast dit formulier invullen: https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen/ Dan wordt er contact met je opgenomen als er interesse is én de knoop door is gehakt voor nieuwe afleveringen.

>

Jordy op 1 juli 2018 om 16:25

Goedemiddag. Ik heb net het aanmeldingsformulier ingevuld, maar ik ben bang dat het niet goed verstuurd is. Kunt u kijken of die in goede orde ontvangen is?

>

vtwonen op 3 juli 2018 om 07:05

Beste Jordy, de aanmeldingen komen niet bij ons, maar bij onze collega's van tv binnen. Wij kunnen dus helaas niets voor je checken. Je zou wel een mailtje kunnen sturen naar vtwonen@idtv.nl.

>

annette op 21 juni 2018 om 10:19

Kun je je hier nog voor opgeven voor dit seizoen? Zou dit zo reuze graag willen.
Groeten Annette

>

raphaela op 13 mei 2018 om 20:40

hallo vtwonen

Wij wonen sinds dit jaar in duitsland ,net over de grens van Zuid limburg,
Nu was onze vraag kunnen we ons dan toch hiervoor aanmelden voor een make over van ons huis?

graag hoor ik van jullie! groetjes raphaela

>

vtwonen op 16 mei 2018 om 08:18

Beste Raphaela, helaas is het niet mogelijk om je voor ons programma op te geven als je in het buitenland woont. Sorry!

>

Linda op 5 mei 2018 om 20:34

Hallo,

Zou mij graag opgeven voor weer verliefd op je huis, maar wat zijn de kosten die hieraan verbonden zijn.

Groetjes linda

>

vtwonen op 16 mei 2018 om 08:33

Beste Linda, de kosten die verbonden zijn aan deelname worden bekendgemaakt zodra je geselecteerd bent voor deelname en er ook telefonisch contact is geweest. Mocht je dan nog af willen zien van deelname, dan mag dat zeker nog. Opgeven is vrijblijvend!

>

Mariska op 30 april 2018 om 17:33

Hallo vtwonen

Voordat ik hier het hele verhaal neer zou zetten wil ik eerst weten : Kan ik bij dit programma ook iemand anders aanmelden?

Ik hoor het graag!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties