Stylist Frans blikt terug: make-over in Noordwijk

In het huis van Joey en Katiche trof stylist Frans Uyterlinde alleen maar grove meubels aan. Er ontbrak zachtheid in het Noordwijkse huis. Daarom zetten accessoires en warme, zachte kleuren vanaf nu de sfeertoon in het interieur. Zonder al te veel gezelligheid te creëren, want Katiche houdt van strak en clean. Hoe Frans de woonstijlen van Joey en Katiche precies samen heeft gebracht, waarom hij bij binnenkomst schrok en waarom zelfs het plafond geschilderd werd, vertelt hij in deze video.

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 8.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes! Abonneer je nu ook op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-over.

nog meer: tv

Reacties:

R. Posthumus op 8 november 2018 om 12:54

In de laatste aflevering in Noordwijk, hing boven de haard een prachtige tekening(?) van de vuurtoren van Noordwijk. Kunt u me vertellen waar deze te koop is? Ik heb daar gewoond en vind dat een mooie herinnering!
Met vriendelijke groet,
Mevr. R. Posthumus

Beste, helaas kunnen we je daar niet meer over vertellen. Deze foto op canvas is privébezit. We weten niet waar de bewoners de foto vandaan hebben gehaald.

Lucia op 10 november 2018 om 17:10

Prachtig wat een super mooie en inderdaad, rustige kleuren! ( is grijs wel een kleur? Ik vind het prachtig !

Diana op 11 november 2018 om 20:53

Niet over meubels maar wat had Frans een gave broek aan. Waar is die gekocht?

Beste Diana, over de kleding die de stylisten aan hebben, hebben we over het algemeen geen informatie. Helaas!