Stylist Fietje blikt terug: make-over in Purmerend

De opdekdeuren en witte, oude tegelvloer waren niet alleen Olaf en Monique een doorn in het oog. Ook bij stylist Fietje kriebelde het direct om deze elementen aan te pakken. Verder was er in Purmerend sprake van een klassiek voorbeeld wat betreft verschil in woonsmaken: hij houdt van industrieel, zij van romantisch. Hoe Fietje dat samen heeft gebracht en waarom ze uiteindelijk voor een ovalen tafel heeft gekozen, legt ze uit in de video. 

Dit zijn de producten die gebruikt zijn in aflevering 6.

Meer, meer, meer

Wil je meer leuke video’s zien? Van handige tipvideo’s tot terugblikken op alle make-overs. Abonneer je hier gratis op het vtwonen YouTube-kanaal om zo op de hoogte te blijven van alle filmpjes! Abonneer je nu ook op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-over.

nog meer: tv

Reacties:

Anneke Nieuwenhuis op 22 oktober 2018 om 09:37

Via uitzendinggemist kijk ik altijd naar dit programma.
Echter via uw site of sbs of uitzendinggemist, lukt dit niet meer, het beeld blijft zwart. Hoe kan dit, en is het op te lossen?
M. vr. g.
Anneke.

Beste Anneke, we durven niet te zeggen waarom dit probleem zich precies voordoet. Wij kunnen de make-over wel bekijken. Heb je al geprobeerd in een andere browser te kijken? Wellicht is dat de truc.

Manon op 28 oktober 2018 om 22:30

Hoi,
Ik vind die kleur blauw die op de muur is gegaan echt heel mooi! Hoe heet deze kleur?

Beste Manon, in dit artikel hebben we alle productinformatie verzameld: https://www.vtwonen.nl/tv/weer-verliefd-op-je-huis/aflevering-6-kijken-en-shoppen-seizoen-9/