WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x stylen met de velours bank van bepurehome

Onze stylisten werken graag met de mooiste producten, merken, kleuren en materialen om alle make-overs keer op keer een wauw-factor te geven. Heb je de make-over in Laren gezien? Dan heb je ze vast gespot, de velours banken van bepurehome. Heerlijk zacht, aaibaar én verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Zacht en warm

De bank is dé plek om te cocoonen. We willen er op kunnen neerploffen, luieren en tot rust komen. Met het liefst plek voor het hele gezin. Kortom: de bank moet comfortabel zijn. De velours bank van bepurehome voldoet aan al die eisen. En dat de bank dan ook nog eens aaibaar en warm is en zich gemakkelijk laat stylen in verschillende interieurstijlen maakt het plaatje compleet. Jouw woonwens, jouw kleur: donkergroen voor een stoere touch, donkergrijs met een paarse gloed voor een chique uitstraling en lichtgrijs voor een lieflijk element in huis. Heb je deze banken eerder voorbij zien komen? Dat klopt. Stylist Frans gebruikte het lichtgrijze exemplaar in deze make-over en Fietje de donkergrijze versie in deze make-over.

Ben je ook zo’n fan van de Rodeo bank van bepurehome? Je shopt de bank hier.

Bron 1. Fotografie Barbara Kieboom | Styling Frans Uyterlinde, 2. Fotografie Barbara Kieboom | Styling Fietje Bruijn, 3. Fotografie Barbara Kieboom | Styling Frans Uyterlinde

nog meer: tv