vtwonen

Seizoen 6 van Weer verliefd op je huis!

In het gloednieuwe seizoen (nummer 6 alweer!) van ‘Weer verliefd op je huis’ proberen Viktor Brand en onze stylisten wederom de uiteenlopende woonsmaken van de koppels samen te brengen. De nieuwe afleveringen zie je iedere zondagavond om 19:30 op SBS6. Zet 19 februari in je agenda!

Weer verliefd op je huis siezoen 6

Weer verliefd op je huis

Onze  stylisten Frans, Fietje, Marianne en Wendy staan weer te trappelen om woonproblemen aan te pakken! Hun doel: één woonstijl creëren waardoor het stel hun verschillen vergeet. Kortom: woonproblemen, keuzestress en New Loves komen allemaal weer voorbij. We verwennen je met inspiratie, DIY tips, de laatste trends én mooie items van jonge talenten. Volg de afleveringen om te zien hoe de koppels weer verliefd worden op hun huis.

Aflevering 1

Frans trapt het seizoen af in het prachtige Utrecht. Hij had geen groter smaakverschil kunnen treffen. Gezellig, kneuterig en vintage is de droom van Charlotte, terwijl Jochem houdt van steriel, strak en modern. We beginnen het seizoen dus met een leuke uitdaging .  Zondag 19 februari. Weer verliefd op je huis. Op SBS6. Om 19.30 uur. Kijk je mee?

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

j v ginkel op 1 september 2017 om 09:55

een nieuwe keuken en nu door breken om meer licht te krijgen ???ook wij zoeken de oplossing

en dan hoever en waar gaat de muur eruit.

hoop nog eens de inspiratie te vinden

>

vtwonen op 8 september 2017 om 09:12

Beste, woensdag 8 november begint een nieuw seizoen van Verbouwen of Verhuizen. Ook in dit seizoen worden er weer keukens aangepakt. Wellicht kun je hier nog wat inspiratie opdoen!

>

aly de Weerd op 15 februari 2017 om 18:52

Ik wil wel graag mij kamer opnieuw stylen maar heb geen idee hoe ik deze ruimte anders kan indelen. Wij zitten al 35 jaar met de zelfde indeling. Ook wil ik wel graag ern kacheltje.

>

vtwonen op 23 februari 2017 om 07:28

Beste Aly, wij geven geen persoonlijk advies op maat. Daar zijn onze stylisten helaas te druk voor! Je kunt je wel opgeven voor een van onze programma's door een mail te sturen naar: vtwonenverbouwen@idtv.nl of vtwonen@idtv.nl

>

Anneke op 13 februari 2017 om 10:36

Kijk naar al jullie programma's en vraag me af hoe je in aanmerking kunt komen om een verbouwing te laten doen door jullie team. Het is een cadeau voor onze zoon en zijn gezin, hij heeft net een hele moeilijke periode achter de rug.

>

vtwonen op 15 februari 2017 om 07:54

Beste Anneke, je kunt vrijblijvende en mailtje sturen naar vtwonen@idtv.nl. Vergeet hierbij geen foto's en een beschrijving van de gezinssituatie toe te voegen.

>

Anita Knaap op 11 februari 2017 om 15:18

Superleuk! Ik reis altijd af naar mijn dochter om gezamenlijk jullie make-overs te bewonderen!
Nu al weer zin in. Veel plezier en suc6 met het maken ervan.

>

aline op 10 februari 2017 om 08:43

Het heerlijkste moment van de week voor mij om naar uit te kijken!❤

>

wilma altena op 9 februari 2017 om 20:16

kijk er naar uit naar de nieuwe afleveringen 2017, altijd top!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties