WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Seizoen 6 van Weer verliefd op je huis!

In het gloednieuwe seizoen (nummer 6 alweer!) van ‘Weer verliefd op je huis’ proberen Viktor Brand en onze stylisten wederom de uiteenlopende woonsmaken van de koppels samen te brengen. De nieuwe afleveringen zie je iedere zondagavond om 19:30 op SBS6. Zet 19 februari in je agenda!
Weer verliefd op je huis siezoen 6

Weer verliefd op je huis

Onze  stylisten Frans, Fietje, Marianne en Wendy staan weer te trappelen om woonproblemen aan te pakken! Hun doel: één woonstijl creëren waardoor het stel hun verschillen vergeet. Kortom: woonproblemen, keuzestress en New Loves komen allemaal weer voorbij. We verwennen je met inspiratie, DIY tips, de laatste trends én mooie items van jonge talenten. Volg de afleveringen om te zien hoe de koppels weer verliefd worden op hun huis.

Aflevering 1

Frans trapt het seizoen af in het prachtige Utrecht. Hij had geen groter smaakverschil kunnen treffen. Gezellig, kneuterig en vintage is de droom van Charlotte, terwijl Jochem houdt van steriel, strak en modern. We beginnen het seizoen dus met een leuke uitdaging .  Zondag 19 februari. Weer verliefd op je huis. Op SBS6. Om 19.30 uur. Kijk je mee?

nog meer: tv