WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in Bussum

In de laatste aflevering van het 12e seizoen ‘weer verliefd op je huis’ gaat stylist Marianne aan de slag bij Linda, Norbert en zoon Daan in Bussum. De basis klopt, maar bij het inrichten van hun stadsvilla kunnen ze wel wat hulp gebruiken.

weer verliefd op je huis Marianne in Bussum
vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 6 | fotografie Brenda van Leeuwen | styling Marianne Luning

Hij houdt van wit, zij van kleur

Norbert was op slag verliefd op hun vrijstaande villa in Bussum, maar Linda moet nog steeds wennen aan de grote woning. Met het huis was 40 jaar lang niets gedaan. Overal zaten bruine tegeltjes en de ruimte oogde enorm ouderwets. Omdat Norbert erg handig is, besloot hij alles zelf te verbouwen. Hij wilde een strakke basis creëren, maar tegelijkertijd de authentieke details behouden. Na een flinke verbouwing klopt de basis, maar het interieur? Daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken. Want er is één probleem: hun stijlen lopen nogal uiteen. Ook verschillen de meningen als het om de indeling gaat. Hij wil de zithoek in het midden van de kamer, terwijl zij de bank liever naar de voorkamer verplaatst. Wat mist, vinden beiden, is gezelligheid in het interieur. Gelukkig kan stylist Marianne hierbij helpen.

Ben je benieuwd naar de make-over bij Linda en Norbert in Bussum? Kijk mee naar de laatste aflevering van ‘weer verliefd op je huis’ op zondag 12 april op SBS 6 om 19:30 uur.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv