WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Eva in Mijdrecht

Stylist Eva gaat aan de slag bij Baukje en Cornee in Mijdrecht. Door hun uiteenlopende woonsmaken weet het stel niet hoe ze hun huis sfeervol in moeten richten. Gelukkig weet Eva daar wel raad mee: ze maakt er een persoonlijke, warme plek van!

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 12 aflevering 3 | fotografie Brenda van Leeuwen | styling Eva van de Ven
weer verliefd op je huis seizoen 12 aflevering 3

Warmte en persoonlijkheid

Twee jaar geleden kochten Baukje en Cornee een eengezinswoning in Mijdrecht. Ze schilderden alles wit en namen hun meubels uit het vorige huis mee. Maar nog steeds bestaat de woning bijna helemaal uit hun tijdelijke oude meubels. Nu dochter Féline geboren is vinden ze het hoog tijd voor verandering. Het gezin wil graag een nieuw interieur, maar waar moet je beginnen? Het interieur is nu vooral een kopie van hun vorige huis. Ook mist het nog de persoonlijkheid die ze graag terug willen zien. Het lastige is dat de smaken van Baukje en Cornee enorm uit elkaar lopen. Baukje houdt van landelijk en romantisch: pastelkleuren, ronde vormen en houten materialen. Ze zou lichtroze wel mooi vinden en het urban jungle gevoel mag ook terugkomen. Als je ’t Cornee vraagt mag het allemaal wat donkerder: “Als ons huis maar stijlvol, chic en modern oogt.” Een mooie klus voor stylist Eva.

Ben je benieuwd naar de metamorfose door Eva? Kijk mee naar de derde aflevering van ‘weer verliefd op je huis’ op zondag 8 maart op SBS 6 om 19:30 uur.

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv