WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Marianne in Eemnes

Na acht keer verhuizen wonen Sadaf en Saman nu eindelijk op hun droomplek: in de mooie stad Eemnes. Het enige wat nog mist is een sfeervol droominterieur dat rust uitstraalt. Stylist Marianne gaat ze helpen.

weer verliefd op je huis seizoen 12 aflevering 2 | sneak peek Marianne in Eemnes
weer verliefd op je huis seizoen 12 aflevering 2 | sneak peek Marianne in Eemnes

Romantisch industrieel

Deze week zien we stylist Marianne bij Sadaf, Saman en hun zoontje Dayan in Eemnes. Sinds het stel samenwoont zijn ze al acht keer verhuisd, omdat geen enkel huis aan hun wensen voldeed. Tot afgelopen jaar, toen ze een prachtig huis in Eemnes vonden. Ondanks het feit dat ze nu wél in het huis van hun dromen wonen is er één probleem: de woonsmaken van Sadaf en Saman liggen ver uit elkaar, dus ze komen er wat betreft de inrichting niet uit. Waar zij van modern, strak en een romantische touch houdt, voelt hij veel meer voor hout, beton en industriële elementen. Gelukkig weet stylist Marianne hoe ze hun uiteenlopende woonsmaken met elkaar kan verbinden. Daarnaast houden Sadaf en Saman allebei van koken, maar hebben nu weinig opbergruimte in de keuken. Daar bedenkt Marianne een slimme oplossing voor.

Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Kijk mee naar de tweede aflevering van ‘weer verliefd op je huis’ op zondag 1 maart op SBS 6 om 19:30 uur.

Psst…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv