WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: stylist Eva in Heemskerk

Het licht, de juiste indeling en functionaliteit staan bovenaan het lijstje van stylist Eva van de Ven. Plus: een huis moet de plek zijn waar je je helemaal thuisvoelt. Ze gaat opnieuw aan de slag, deze week bij Ruud en Ingrid in Heemskerk.

Wit, witter, witst

Al 28 jaar wonen Ruud en Ingrid in een eengezinswoning in Heemskerk. Nu alleen hun jongste dochter Sterre nog thuis woont, vinden ze het de hoogtste tijd om hun woonkamer echt gezellig te maken. Maar dat gaat zo makkelijk nog niet. De vele deuren en ramen maken het lastig om de juiste indeling te vinden. Het interieur is voornamelijk wit en als het aan Ingrid ligt, blijft dat ook zo. Ruud ziet juist graag wat minder prullaria en meer grote meubels terug in het interieur. Hij houdt van strak, staal en industrieel. Een beetje kleur mag, maar het hoeft allemaal niet zo felgekleurd te zijn als het aan hem ligt. Less is more, daar is hij van overtuigd. Ingrid houdt daarentegen van romantisch, licht, natuurlijke materialen en hout. Ze ziet het liefst een witte eettafel met witte stoelen en je raadt het al… een witte bank. Of stylist Eva wit terug laat komen in het gloednieuwe interieur, kun je bewonderen op zondag 3 november om 18:55 uur op SBS 6.

Op de hoogte blijven?

Elke zondag zetten we een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaar. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie: Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen | Styling: Eva van de Ven

nog meer: tv