WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: stylist Eva in Utrecht

‘Als ik kan visualiseren wat een ander in zijn hoofd heeft, dan heb ik mijn ultieme doel bereikt’, aldus stylist Eva van de Ven. Een huis moet volgens haar vooral de plek zijn waar je jezelf in herkent en echt helemaal thuisvoelt. In aflevering 4 is haar eerste metamorfose van dit seizoen te bewonderen.

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 3 | stylist Eva van de Ven
vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 3 | styling Eva van de Ven

Licht vintage huis

Toen David en Lisanne elkaar een halfjaar kenden, trok hij bij haar in. Maar sinds de twee samenwonen lukt het ze maar niet om het eens te worden over de inrichting. Lisanne heeft een druk leven en wil een huis dat rust uitstraalt, terwijl David de wanden het liefst helemaal volhangt met oude lijsten, botanische platen en surfboards, die hij door de jaren heen heeft verzameld. Toch heeft het stel één ding gemeen: ze kunnen beiden niet goed opruimen en zijn al tijden op zoek naar de perfecte opbergkast. Maar hoe vind je die en hoe vind je de juiste indeling? Aan stylist Eva van de Ven de uitdaging om die kast te vinden en haar Scandinavische woonstijl te combineren met zijn bohemian woonsmaak. Je ziet de make-over zondag 13 oktober om 18:55 uur op SBS 6. Kijk je mee?

Good to know…

Tijdens het tv-seizoen zetten we elke zondag een artikel met het resultaat voor je klaar. Alle foto’s en de productinformatie vind je hier. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond als eerst de informatie over de make-overs.

Fotografie: Brenda van Leeuwen, Barbara Kieboom | Styling: Eva van de Ven

nog meer: tv