WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: stylist Marianne in Osdorp

In aflevering 2 zie je vtwonen stylist Marianne Luning, die aan de slag gaat bij Najet en Ferdinand in Osdorp. Hun vrijstaande woning staat op een prachtige plek bij het water, maar binnenshuis krijgen ze de inrichting maar niet gezellig. Gelukkig weet Marianne wel hoe ze de woning tot één sfeervol geheel kan maken.

Droomhuis

Als je vtwonen stylist Marianne Luning vraagt haar stijl te omschrijven, zegt ze: ‘Basic met een randje raffinement, vriendelijk en simpel met een knipoog.’ Marianne werkt al jaren met veel plezier voor vtwonen en in dit interview vertelt ze over alles waar ze van houdt als ze aan het werk is. Ook dit nieuwe tv-seizoen van ‘Weer verliefd op je huis’ maakt ze mensen door het hele land blij met de mooiste metamorfoses. Ze begint met stylen in de vrijstaande woning van Najet en Ferdinand in Osdorp. Samen met hun kinderen Faye (6) en Milo (3) woont het gezin op een fijne plek aan het water, maar over de inrichting van het huis worden ze het maar niet eens. De meubels hebben inmiddels overal gestaan, maar het blijft lastig om de juiste indeling te vinden. Aan Marianne de taak om beide stijlen te combineren tot één mooi sfeervol ingericht geheel. Het eindresultaat van deze make-over zie je zondag 29 september om 18:55 uur op SBS 6.

Psst, nog even dit…

Wist je dat we elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie: Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen | Styling: Marianne Luning

nog meer: tv