WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: stylist Fietje in Berkel Enschot

Dit is alweer de allerlaatste aflevering van het 11e seizoen ‘Weer verliefd op je huis.’ En wat voor één! Fietje gaat aan de slag bij Lieke, Tom en hun kinderen Jippe en Loet in Berkel Enschot. Kijk je mee?

vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 12 | fotografie Barbara Kieboom
vtwonen weer verliefd op je huis | seizoen 11 aflevering 12 | fotografie Brenda van Leeuwen

Twee woonsmaken

Toen hun zonen Jip en Loet geboren waren, verhuisden Lieke en Tom naar een jaren 70-huis in Berkel Enschot. Ze kozen meteen voor een nieuwe keuken.Met deze keuken is Tom nog steeds enorm blij mee, want hij houdt erg van koken. De keuken is dan wel ‘af’, maar over de inrichting van de rest van het huis wordt het stel het maar niet eens. Hun smaken liggen ver uit elkaar. Lieke houdt van donkere kleuren en ruwe stoffen. Ook vindt ze velours, brocante of een zwarte geschilderde muur prachtig. Tom kiest liever voor wat anders. Hij houdt van licht, strak en modern. Gecombineerd met een vleugje industrieel, een Scandinavische touch of stalen deuren. Aan stylist Fietje de taak om hun uiteenlopende smaken te verbinden tot een mooi geheel. Ben je benieuwd naar het eindresultaat? Je kunt de laatste (!) aflevering van dit seizoen bewonderen op zondag 8 december om 19:30 op SBS 6.

Op de hoogte blijven?

Elke zondag zetten we een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaar. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en je ontvangt elke zondagavond alle informatie over de make-overs.

Fotografie: Barbara Kieboom, Brenda van Leeuwen | Styling: Fietje Bruijn

nog meer: tv