Zondag 31 maart: Ellen en Frank uit Hoofddorp

Ellen en Frank wonen al meer dan dertig jaar samen waarvan vijftien jaar in hun twee-onder-een-kap in Hoofddorp. De afgelopen jaren is hun interieur een verzameling geworden van antiek en modern. Inmiddels zijn hun twee kinderen het huis uit en is het stel toe aan een nieuw interieur. Door hun smaakverschillen en onhandige plek van de openhaard weten ze alleen niet waar ze moeten beginnen.

Zij houdt van wit, hij van warme kleuren

Nu de kinderen de deur uit zijn, wonen Ellen en Frank samen met hun hond in Hoofddorp. Waar ze ooit zijn begonnen met een modern interieur is het nu een allegaartje geworden. Ellen houdt van strak en modern, in combinatie met brocante accessoires. Frank houdt daarentegen van warme kleuren en een landelijke woonstijl. Hij ziet graag grote planten terugkomen in het nieuwe interieur. De zijkamer zou het stel graag bij de woonkamer willen betrekken, maar ze hebben geen idee hoe. Gelukkig weet stylist Fietje Bruijn daar wel raad mee! Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk dan zondag 31 maart om 19:30 naar vtwonen Weer Verliefd op je Huis op SBS6.

Wil je écht niks missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-over. Je vindt alle informatie na de aflevering op deze pagina.

Alle gebruikte producten in de make-over bij Ellen en Frank uit Hoofddorp vind je hier.

Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: tv

Reacties:

Marjolein op 31 maart 2019 om 20:30

Beste,

Graag willen wij weten welke staande lamp met boekenplank jullie in dit huis gebruikt hebben.

Mvg

Marjolein

Roel op 31 maart 2019 om 20:31

De nieuwe bank van Ellen en Frank in Hoofddorp sprak mij erg aan. Kunnen jullie me doorgeven welke bank dit is?
Mvg, Roel

Thom Lardinois op 31 maart 2019 om 20:32

Geachte VT wonen,

Wij hebben afgelopen zondag gekeken naar jullie uitzending van 31 maart en onze vraag was hoe het systeem heet wat op werd gehangen tegen de muur waar die hond als afbeelding op stond. Wij vonden dit nl zo ontzettend mooi.

Hopend op een positieve reactie van u

Mvg Thom en Karen

monique op 5 april 2019 om 12:36

De verfkleur die jullie noemen F9.10.60 komt naar mijn idee niet overeen met de kleur in de uitzending, klopt dat?

Beste Monique, de kleur is ook bekend onder de naam 85% Sisal van Flexa. Groet, vtwonen