WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Sneak peek: Fietje in Baarn

Al tweeënhalf jaar wonen Koen en Anneloes in hun droomhuis in Baarn met hun twee kinderen. Anneloes is zwanger, de derde spruit is op komst! Toch ontbreekt hun huis nog altijd aan sfeer en voelt het niet af. De woonstijlen van het stel staan lijnrecht tegenover elkaar. Hoe creëren ze een samenhangend interieur dat voelt als thuis? Stylist Fietje Bruijn schiet te hulp.

Fietje in baarn
fietje bruijn
Fietje 25 jaar bij vtwonen

Studentikoos

Koen en Anneloes hebben al zeven jaar een relatie. Het stel heeft twee kinderen, en de derde is op komst. Met hun jaren ’30 woning is het stel ontzettend blij, want het huis is licht en ruim en heeft veel potentie. Toch oogt het nog niet als een geheel, en omschrijven ze het interieur gekscherend zelfs als ‘studentikoos’.

Kleurenblind

Koen is kleurenblind en Anneloes durft niet snel een risico te nemen wanneer het op hun interieur aankomt. En dus kiest ze meestal voor de veilige weg. Het resultaat: een witte woning waarbij warmte, sfeer en een persoonlijke touch ontbreken. Ook het vele kleurrijke rondslingerende kinderspeelgoed is een doorn in het oog.

Industrieel versus romantisch

Maar het grootste probleem is de zeer verschillende interieursmaak van Koen en Anneloes. Van Koen mag de woning heel functioneel ingericht worden met veel opbergruimte, en industrieel en stoer ogen. Zijn voorkeur gaat uit naar rustige kleuren. Anneloes vindt juist zachte, romantische en klassieke kleuren en sferen fijn. Een compromis sluiten is ze tot noch toe niet gelukt.

LEES OOK
Een industrieel interieur in 5 simpele stappen

Sneak peek

Ben je benieuwd naar de woonoplossing van stylist Fietje? Kijk mee naar de eerste éxtra aflevering van Weer verliefd op je huis op woensdag 27 oktober om 20:30 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

kussens grijze bank

Wist je dat…

We elke woensdagavond een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang de informatie van de make-overs in je inbox.

nog meer: tv