WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kleine sneak peek: Marianne in Haarlem

Tewatha en Robert-Jan verhuisden van een groot appartement in Amsterdam naar een knusse jaren ‘30 woning in Haarlem. De woning is alles wat ze wilden, maar de inrichting wil niet vlotten. Tewatha houdt van kleur in huis, terwijl Robert-Jan het liefst álles rustig houdt. vtwonen-stylist Marianne schiet het koppel te hulp. Benieuwd naar het eindresultaat? Hier zie je alvast een kleine sneak peek.

Marianne in Haarlem
Marianne in Haarlem

Klein droomhuis

De nieuwe woning van Tewatha en Robert-Jan is een stuk kleiner dan hun eerdere Amsterdamse appartement, maar ze voelen zich op hun 32 m2 ontzettend thuis. Ze wonen er met hun twee dochters Ella (6) en Uma (3) en ook Tewatha’s moeder woont parttime met het gezin. Hun multiculturele gezin is naar eigen zeggen een ‘mooi bewijs van dat mensen met zeer verschillende achtergronden en karakters samen kunnen leven’. Toch lopen ze tegen een probleem aan, en dat is de inrichting van hun kleine droomhuis.

Verschillende karakters

De karakters van het stel verschillen als dag en nacht. Zij is expressief en extravert, hij introvert en rustig. Ook hun Surinaamse en Hollandse opvoeding kent weinig overeenkomsten. Al deze verschillen zijn precies waarom het inrichten van hun huis niet wil vlotten. Momenteel komt voornamelijk het kleurpalet van Tewatha terug in de aankleding van hun woning en is de smaak van Robert-Jan volledig ondergesneeuwd.

LEES OOK
Fietje in Baarn: aflevering terugkijken

Kleurrijk en opvallend

De smaak en stijl van Tewatha past bij haar persoonlijkheid: uitbundig en kleurrijk. Van haar mag alles meer, grootster en opvallender. Ze houdt van felle, heldere kleuren zoals fuchsia, kobaltblauw, okergeel, olijfgroen en bordeaux, schrikt niet weg van printjes en grote contrasten en voelt zich het meest thuis in een ‘knallend’ interieur. En dat is te zien: de trap in de woning is momenteel geel en álle wanden in de woonkamer hebben een kleur.

Rustig en behouden

Ook de smaak van Robert-Jan is een weerspiegeling van zijn karakter. Hij is rustig en behouden en dat is zijn interieursmaak dan ook. Hij houdt van warme en vooral kalme beigetinten, afgewerkt houtwerk en natuurlijke materialen. Veel groen in huis vindt hij belangrijk, en hij heeft een voorliefde voor handgemaakte meubels met prachtige details. Voor hem is een leefbaar huis belangrijker dan een stijlvol huis. Een designbank die niet lekker zit? Daar maak je Robert-Jan écht niet blij mee.

Sneak peek

Ben je benieuwd hoe vtwonen-stylist Marianne deze twee verschillende stijlen laat samenkomen? Kijk mee naar de derde extra aflevering van Weer verliefd op je huis met Marianne in Haarlem op woensdag 10 oktober om 20:30 uur op SBS6. Bekijk hier alvast een sneak peek van het eindresultaat:

sneak peek Marianne in Haarlem

Wist je dat…

We elke zondag een artikel met alle productinformatie en foto’s voor je klaarzetten? Je vindt alles direct na de aflevering op deze pagina. Wil je écht niks missen? Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en ontvang elke zondagavond als eerste alle informatie over de make-overs.

nog meer: tv