vtwonen

Ben je klaar voor een nieuw seizoen 'Weer verliefd op je huis'?

Ben je klaar voor een nieuwe dosis wooninspiratie van je favoriete vtwonen stylisten? Ja, je leest het goed; zondag 18 februari zijn we terug met een nieuw seizoen van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Onze stylisten hebben snode woonplannen gesmeed voor maar liefst 10 make-overs; waarvan 2 in de tuin. Maar dat is niet alles. Mogen we je ook voorstellen aan onze nieuwe presentator?

Terug op tv!

Van Amersfoort tot Oostzaan en van Bovenkarspel tot Aerdenhout; geen woondilemma dat Marianne, Fietje, Wendy en Frans niet aan durven te pakken. We hopen je de komende weken weer te kunnen inspireren met nieuwe kleur- en stylingideeën, inspirerende Stijl Studio’s, ontwerptalenten en unieke zelfmaakideeën die voorbij gaan komen. En heb je iets leuks gespot? Dan vind je per aflevering alle informatie over de gebruikte kleuren, producten en materialen altijd terug op deze pagina.

Blok je zondagavond 18 februari in je agenda? Stylist Frans Uyterlinde trapt het seizoen af bij Barbara en Remco in Amstelveen. Je ziet de eerste aflevering om 19.30 uur op SBS6. Veel kijkplezier gewenst! Ook van onze vrolijke Viktor. Hij is er dit seizoen helaas niet meer bij.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anneke van der Klift op 27 februari 2018 om 20:52

Mogen wij Victor terug? We vinden de nieuwe presentator een slecthe Victor imitator en veel te popie jopie. Victor’s humor was ‘tongue in cheek’, nu is het gemaakt lollig. Jammer!

>

Annemarie op 18 februari 2018 om 19:52

Oh heerlijk weer een nieuw seizoen.
Jammer dat Victor niet meer mee doet .
Maar wil jullie even een compliment geven .
Wat een goeie vervanger keer tol .
Toppie kijk met veel plezier altijd .
Groetjes Annemarie

>

vtwonen op 19 februari 2018 om 10:40

Dank voor het compliment Annemarie!

>

Diny op 18 februari 2018 om 12:25

Super leuk progamma

>

MD Beemster op 16 februari 2018 om 21:55

Bedankt Viktor! Ontzettend jammer, hield van je manier van presenteren. Succes in je verdere loopbaan.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties