Ben je klaar voor een nieuw seizoen ‘Weer verliefd op je huis’?

Ben je klaar voor een nieuwe dosis wooninspiratie van je favoriete vtwonen stylisten? Ja, je leest het goed; zondag 18 februari zijn we terug met een nieuw seizoen van vtwonen ‘Weer verliefd op je huis’. Onze stylisten hebben snode woonplannen gesmeed voor maar liefst 10 make-overs; waarvan 2 in de tuin. Maar dat is niet alles. Mogen we je ook voorstellen aan onze nieuwe presentator?

Terug op tv!

Van Amersfoort tot Oostzaan en van Bovenkarspel tot Aerdenhout; geen woondilemma dat Marianne, Fietje, Wendy en Frans niet aan durven te pakken. We hopen je de komende weken weer te kunnen inspireren met nieuwe kleur- en stylingideeën, inspirerende Stijl Studio’s, ontwerptalenten en unieke zelfmaakideeën die voorbij gaan komen. En heb je iets leuks gespot? Dan vind je per aflevering alle informatie over de gebruikte kleuren, producten en materialen altijd terug op deze pagina.

Blok je zondagavond 18 februari in je agenda? Stylist Frans Uyterlinde trapt het seizoen af bij Barbara en Remco in Amstelveen. Je ziet de eerste aflevering om 19.30 uur op SBS6. Veel kijkplezier gewenst! Ook van onze vrolijke Viktor. Hij is er dit seizoen helaas niet meer bij.

nog meer: inspiratie

Reacties:

MD Beemster op 16 februari 2018 om 21:55

Bedankt Viktor! Ontzettend jammer, hield van je manier van presenteren. Succes in je verdere loopbaan.

Diny op 18 februari 2018 om 12:25

Super leuk progamma

Annemarie op 18 februari 2018 om 19:52

Oh heerlijk weer een nieuw seizoen.
Jammer dat Victor niet meer mee doet .
Maar wil jullie even een compliment geven .
Wat een goeie vervanger keer tol .
Toppie kijk met veel plezier altijd .
Groetjes Annemarie

Dank voor het compliment Annemarie!

Anneke van der Klift op 27 februari 2018 om 20:52

Mogen wij Victor terug? We vinden de nieuwe presentator een slecthe Victor imitator en veel te popie jopie. Victor’s humor was ‘tongue in cheek’, nu is het gemaakt lollig. Jammer!

Rika op 21 oktober 2018 om 19:46

Ik zou wel een makeover kunnen gebruiken, maar heb jullie nog nooit in het noorden van het land gezien op tv met jullie programma. Daarom bied ik mij aan als inwoner van het noorden om bij mij een makeover te doen. We wonen in een hoekwoning uit de jaren 70 onze kamer is vier bij vijf en heb nogal moeite met de indeling, hoe ik mijn meubels een goede plek kan geven. En mijn man wil niet van zijn eethoek af knopjesstoelen met rieten zittingen. Gr rika bultena

Anne op 18 november 2018 om 19:27

Hallo
Ik heb een vraagje , hoe komen jullie bij de mensen voor een make-over ? Hoe zit dat financieel ? En heeft iedereen een kans ? Alvast heel erg bedankt en groetjes

Beste Anne, je kunt je opgeven voor ons programma door dit formulier in te vullen: https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen/ Als je geselecteerd wordt, ontvang je meer informatie.

Toos van starrenburg op 14 april 2019 om 20:00

Nog even een nabrander, mijn nieuwe appartement staat op het mooiste plekje in Delft!!

Vera Sweers op 30 juni 2019 om 20:07

Hoe kan je je opgeven voor n metamorfose

Beste Vera,
Het aanmelden verloopt via SBS6, je kunt je elk moment opgeven door onderstaand formulier in te vullen:
https://www.sbs6.nl/programmas/vtwonen/aanmelden-vtwonen
Groet,
vtwonen