vtwonen

Petra & Arjen uit Rotterdam (afl. 9 - seizoen 1)

In aflevering 9 zien we Petra (39) en Arjen (44) uit Rotterdam. Ze wonen samen met hun kinderen Bruno en Bas in Rotterdam. Petra wil graag meer vrolijkheid in de woonkamer. Maar met de donkere meubels die Arjen geërfd heeft van zijn ouders (en die hem erg dierbaar zijn) is dat best een lastige opgave…

vtwonen tv aflevering 9 petra arjen rotterdam

Zij houdt van spannende contrasten, hij is een tikje behoudend

Petra en Arjen wonen samen met hun kinderen in een vooroorlogse wijk in Rotterdam. Toen Petra nog single was had ze een appartement op de 2e en 3e etage, Arjen kocht er later de begane grond en de 1e verdieping bij. Nu hebben ze een groot huis met een gezin aan de rand van de stad. Het ideale plaatje, dáchten ze! Want een groot huis betekent ook veel inrichten, en laat dat nou nét iets zijn waar ze samen niet uitkomen. Veel van het interieur in de woonkamer heeft Arjen van zijn ouders geërfd waardoor hij er erg aan gehecht is. De meubels zijn donker en stralen volgens Petra somberheid uit. Arjen wil de meubels niet weg doen maar hij vindt het wel belangrijk dat Petra zich óók thuis voelt in de woonkamer, daarom staat hij open voor verandering. vtwonen stylist Marianne Luning bedenkt een inrichting waarvan zowel Arjen als Petra een lach op hun gezicht krijgen.

Bekijk de producten die gebruikt zijn in aflevering 9.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Anoniem op 11 februari 2015 om 01:54

Kijk altijd ook naar de herhaling.m'n man wordt gek elke keer lampen verwisselen. Na de uitzending.Ben benieuwd naar de nieuwe afl .

>

Anoniem op 2 februari 2015 om 09:42

In aflevering 9 van zondagavond 1 februari waren Petra en Arjen in Rotterdam. De rolgordijnen vind ik mooi. Welke rolgordijnen hebben ze nu hangen? Graag erbij vermelden waar ze te koop zijn.

Vriendelijke groet,
Mw. Hofenk

>

Anoniem op 27 november 2014 om 18:02

Wat is het nummer van de roze kleur verf die op de wand in de woonkamer wordt gebruikt of wat is de naam van de kleur? Ik heb bij Histor geinformeerd maar zij weten het niet.

>

Anoniem op 28 november 2014 om 07:43

Hi Margreet, in het artikel 'Producten gezien in aflevering 9' kun je alle informatie terugvinden. De kleuren die gebruikt zijn, zijn 'Aanbeveling' en 'Vla' van Histor. Het nummer hebben we niet onze beschikking helaas. Hoop dat je hier verder mee kunt.

>

Anoniem op 23 november 2014 om 19:48

Waar is het gevlochten vloerkleed (gestoomd wol?) te vinden die in deze aflevering welke wordt uitgelicht door Victor?
Die blik van Victor nadat beste meneer te horen krijgt dat de muren toch echt roze zijn geschilderd is echt goud hahaha

Shop suggesties

Inspiratie suggesties