vtwonen

Mealynn en Maarten uit Den Haag (afl. 9 - seizoen 2)

In aflevering 9 zien we Mealynn (29) en Maarten (30) uit Den Haag. Ze wonen samen met hun twee kinderen in ’30 parterrewoning. Na 5 jaar zoeken hebben Maarten en Mealynn eindelijk hun droomhuis gevonden. De “interieurverslaafde” Mealynn kon niet wachten tot ze met de inrichting kon beginnen, maar toen het zover was werd het niet waar het stel op had gehoopt. 

Even voorstellen aflevering 9

Zij licht en knus met frutsels, hij warme kleuren met handige meubels

Mealynn en Maarten vielen na vijf jaar intensief zoeken voor een gezellig oud huis in Den Haag. Door inspiratie op te doen in ieder woonblad en interieurprogramma wist Mealynn precies wat er met de inrichting moest gebeuren. Overleg met Maarten was niet nodig, hij moest gewoon maar volgen. Inmiddels zijn ze een half jaar verder en lijkt de woonkamer totaal niet op wat Mealynn had gehoopt. Maarten is helemaal niet blij, hij ziet zijn eigen woonsmaak nergens terug. Het stel is nog steeds verliefd op hun huis, maar het interieur zorgt langzamerhand voor behoorlijke irritatie. Stylist Fietje schiet te hulp.

Bekijk alle producten die gebruikt zijn in aflevering 9.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Suzanne Moorsel op 23 april 2015 om 12:27

Leuke uitzending, maar ik zat de hele tijd al te denken: ze zal dat mooie bomenbehang toch wel laten zitten? En verdomd... Nee hoor, gaat ze er witte plankjes overheen plakken... Verschrikkelijk! Ik hoop dat Mealyn en Maarten het behang weer tevoorschijn hebben gehaald!

>

Marieke op 18 april 2015 om 16:14

In welke winkel zijn Mealyn en Maarten om een bank en tafel uit te zoeken?

>

vtwonen op 20 april 2015 om 08:28

Beste Marieke, de winkel waar ook de stijl studio's zijn, is Eijerkamp in Veenendaal.

>

Mieke op 12 april 2015 om 19:50

in de aflevering bezoekt een lampen maker in Den Haag. Kunt u mij zijn naam vertellen.
Groet Mieke

>

Grietje Wiegman op 12 april 2015 om 19:28

Ik zit nu Michelle en Martijn te kijken en krijg er zelf ook nieuwe ideeen van ik heb 1 muur en die is nu knalgeel maar die moet een andere kleur krijgen veel lichte dingen Maar ik zou de vloer wel een tintje lichter maken en die mooie lamp maakt het wel af en het geheel klopt gewoon gefeliciteerd

Shop suggesties

Inspiratie suggesties