vtwonen

Simone en Steven uit Oudewater (afl. 8 - seizoen 2)

In aflevering 8 zien we Simone (33) en Steven (30) uit Oudewater. Ze wonen samen met hun dochtertje Siem in eengezinswoning van voor 1900. Het stel woont in een leuke woning in het centrum van Oudewater, maar met de inrichting wil het niet lukken. Zij houdt van romantisch en vrouwelijk, hij van robuust en groot. Hoe maken ze het interieur passend bij hun authentieke huisje? 

even voorstellen

Zij kleurrijk en vrouwelijk, hij industrieel en groot

Simone en Steven hebben een prachtig authentiek huis in historische centrum van Oudewater. Hun smaakverschil is het probleem. De inrichting is een ratjetoe van twee verschillende stijlen. En omdat ze het samen niet eens worden, bestaat de eethoek nog steeds uit een geleende houten tafel en een aantal kapotte stoelen. De inrichting bestaat voor het grootste deel uit compromissen. Nu wordt het tijd voor een interieur waar ze zich beiden in kunnen vinden. vtwonen styliste Marianne Luning weet als geen ander hoe ze dat aan moet pakken. Ze bedenkt een make-over waar beiden zich in kunnen herkennen.

Bekijk alle producten die gebruikt zijn in aflevering 8.

Fotografie Barbara Kieboom

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

Brechje op 20 juni 2015 om 09:23

Hoe heet de verf die voor de muren is gebruikt?

>

Karin op 10 april 2015 om 23:41

Van wie waren die prachtige decoratie tegels?? Ben haar naam vergeten!!! Alvast bedankt!

>

Jan-Willem op 6 april 2015 om 09:23

Ik kan nergens terug vinden welk behang er in de laatste aflevering is gebruikt?

>

vtwonen op 7 april 2015 om 09:17

Beste Jan-Willem, op deze pagina kun je per aflevering de gebruikte producten terugvinden: http://blog.vtwonen.nl/tv/afleveringen/ Het behang dat in aflevering 8 is gebruikt, is het Behang Bellewood, Grey Toile van Rebel Walls. Dit is onder andere verkrijgbaar bij De Ru in Amsterdam.

>

Esther op 5 april 2015 om 19:46

Mag ik vragen waar ik het behang kan kopen, dat jullie in deze aflevering hebben gebruikt? Ik vind het geweldig...

>

vtwonen op 7 april 2015 om 09:34

Beste Esther, op deze pagina kun je per aflevering alle gebruikte producten terugvinden: http://blog.vtwonen.nl/tv/afleveringen/ Het behang is het behang Bellewood, Grey Toile van Rebel Walls. Verkrijgbaar bij De Ru in Amsterdam.

>

Francien op 5 april 2015 om 19:36

Kunt u mij het adres geven waar ik de vloerlampen, die te zien zijn in de uitzending van Steven en Simone op 5 april, Kunt kopen?

Groetjes Francien

>

vtwonen op 7 april 2015 om 09:35

Beste Francien, op deze pagina kun je per aflevering alle gebruikte producten terugvinden: http://blog.vtwonen.nl/tv/afleveringen/ De vloerlampen zijn van Dutch Dilight.

Shop suggesties

Inspiratie suggesties